Геновева Найденова, по-известна като Ева от Тоника“, ще се престраши

...
Геновева Найденова, по-известна като Ева от Тоника“, ще се престраши
Коментари Харесай

Ева от „Тоника“ преживяла истински кошмар, спасява се с тлъст хонорар от Брадър-а

Геновева Найденова, по-известна като Ева от „ Тоника “, ще се престраши да прекрачи прага на „ ВИП Брадър “ на 10 септември. Това се шушука все по-упорито преди началото на най-коментираното ТВ шоу. Вдовицата на Гого без подозрение ще бъде водач на женското царство, което ще господства тази година в Къщата, написа „ Галерия “.

Тя постоянно е умеела да командва въпреки че починалият й брачен партньор в никакъв случай не е бил мъж под чехъл. Ева има стоманен темперамент, защото ориста й е поднесла безусловно всичко – пробвала е и от меда, и от жилото на тоталната популярност.
Ако продуцентите съумеят да й пернат вярно конците, тя би разкрила много вълнуващи истории към най-известните хора в страната – от музиканти, до политици.
Най-важната причина за нея към влизането й е да закрепи дупките в фамилния бюджет. Всичките активи са употребявани за лекуването на Гого. Ева продаде жилищата в София и Бургас, с цел да може той да се лекува. Сега желае да помогне на сина си Димитър, който е приключил философия, само че е заставен да работи като строителен служащ в Англия по няколко месеца в годината.
Имах частен бизнес, който сякаш се развиваше добре. В един миг всичко се срина. Татко си отиде, а аз трябваше да стартира от нулата. Хванах се да нося чували на гарата в Бургас – имаше някакъв огромен ремонт и търсеха бачкатори. На четвъртия ден ме разпознаха. След това отпътувах за Англия “, споделя Димитър, който към момента не се е отказал да се посвети на музиката.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР