Генералният спонсор на Левски Palms Bet излезе с официално изявление

...
Генералният спонсор на Левски Palms Bet излезе с официално изявление
Коментари Харесай

Генералният спонсор на Левски: Подадохме ръка в най-трудния момент за клуба и стоим до него

Генералният спонсор на Левски Palms Bet излезе с публично изказване до медиите, в което разкри каква е сумата, която от " Синия клуб " са получили от своя сътрудник след сключването на контракта сред двете страни.

От компанията оповестиха, че са превели в касата на Левски над 5 милиона лв. и ще продължат да бъдат до клуба макар компликациите, преди които " сините " са изправени.

Ето го и цялото изказване на генералния спонсор на Левски:

" Във връзка с излезлите информации в медийното пространство във връзка с партньорските контракти сред ПФК " Левски " АД и групата компании на Palms Bet, общоприет спонсор на футболния клуб, заявяваме следното:

Palms Bet и групата компании, свързани договорно с футболния клуб, освен извършват всички поети задължения, постоянно превеждат всички суми по подписаните контракти, само че и подкрепят неведнъж клуба като го финансират с предплатени парични преводи.

Бихме желали да уточним, че досега в ръководещото сдружение " Р.С. Консулт " АД няма постъпило нито едно документално послание към нас от страна на ПФК " Левски " АД, с което да се изиска преразглеждане на Договора за ръководство или искане за прекратяването му под каквато и да е форма.

Заявяваме, че от сключването на Договора за ръководство и спонсорските контракти в края на август 2021 година до днешна дата, са изплатени 4 732 962 лева От тях:

1. 3 400 000 лева – по спонсорски контракти

2. 1 332 962 лева – по Договор за ръководство

Дружество " Р.С. Консулт " АД не е получило заплащане от ПФК " Левски " АД по нито една от издадените фактури по Договора за ръководство, които са на обща стойност 571 336 лева

В допълнение, Palms Bet и групата компании са финансирали спортния клуб под друга форма с 552 130 лева С това общата сума, която е получил ПФК " Левски " АД от групата компании на Palms Bet, възлиза на над 5 милиона лв..

С актуалното изказване бихме желали да внесем изясненост във връзка с договорните ни връзки с клуба и да подчертаем, че за нас водещ принцип на партньорството ни с ПФК " Левски " АД е да подкрепяме клуба в неговото развиване. Подадохме ръка в най-трудния миг за клуба и стоим до него, без значение от компликациите, пред които е изправен ", се споделя в изказването.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР