Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг отдавна е изгубил връзка

...
Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг отдавна е изгубил връзка
Коментари Харесай

Лавров: Столтенберг е изгубил връзка с реалността, отдавна не му обръщам внимание

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг от дълго време е изгубил връзка с действителността, а изказванията му не може да се възприемат съществено. Това съобщи през днешния ден пред публицисти външният министър на Русия Сергей Лавров, разяснявайки думите на Столтенберг за допустимо увеличение на военното наличие на алианса в източния фланг.

„ Вижте, аз от дълго време не обръщам внимание на неговите изказвания. Според мен, той от дълго време е изгубил връзка с действителността “, сподели Лавров.
Лавров: Русия в никакъв случай не е заплашвала украинския народ, НАТО раздухва нервността
Русия в никакъв случай не е заплашвала украинския народ, съобщи външният министър на Русия Сергей Лавров след срещата с държавния секретар на Съединени американски щати...
Прочети повече
В понеделник НАТО съобщи, че страните членки привеждат силите си в подготвеност и „ изпращат спомагателни кораби и изтребители в Източна Европа за подсилване на съюзническото въздържане и защита, до момента в който Русия продължава да усилва военната си мощност в и към Украйна “. Столтенберг съобщи, че разполагането на нови сили на алианса в Източна Европа „ не заплашва Русия “ и не пречи на разговора с нея.

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР