Генералният секретар на ЕНП Антонио Лопес е поздравил ГЕРБ и

...
Генералният секретар на ЕНП Антонио Лопес е поздравил ГЕРБ и
Коментари Харесай

Борисов пред ЕНП: Наша сестринска партия ще вкара социалисти и популисти във властта

Генералният секретар на ЕНП Антонио Лопес е поздравил ГЕРБ и Бойко Борисов за успеха на изборите и безапелационния резултат, осведомят от държавната пресслужба.
От там цитират Лопес, съгласно когото  " единствено общественик с огромен опит и интернационален престиж като Бойко Борисов може да изведе страната от рецесията и да се оправи с пандемията ".
 Журналист: Борисов може да се върне на бял кон след нови избори, само че единствено в цирка Журналист: Борисов може да се върне на бял кон след нови избори, само че единствено в цирка
" Някои плашат, че с нови избори наесен Боеко щял да се върне на бял кон. Може, само че към този момент единствено в цирка. С униформа на военачалник и нагизден...
Затова и той е споделил своята вяра, че ГЕРБ ще успее да образува кабинет. Лопес бе безапелационен, че с помощта на положителния екип, усилената работа, постигнатите триумфи и модерната политическа стратегия ГЕРБ се е утвърдила като партията с най-високо доверие измежду българските жители и по този начин е дала отговор на нападките на критиците ", се споделя в известието на осведомителната работа на Министерски съвет.
„ И след тези избори картата на България още веднъж е синя. Победихме в 169 от 260 общини. Подкрепиха ни главно стопански дейни и високообразовани хора, които генерират Брутният вътрешен продукт на страната. Наблюдава се е и растеж в гласовете на пенсионерите за нас. Горди сме с резултата си “, е подчертал Бойко Борисов в границите на диалога.
„ За страдание, наша сестринска партия е на път да вкара във властта социалистите и популистите, оформяйки безпринципно обединяване “, споделя водачът на ГЕРБ. Той е уверил генералния секретар на ЕНП, че партията ще постави оптимални старания, с цел да излъчи работещо държавно управление.
„ Наши цели остават борбата с пандемията, образованието, приходите и икономическият напредък “, е отбелязал Борисов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР