Генералният директор на украинския тв канал 1+1“ Александър Ткаченко дава

...
Генералният директор на украинския тв канал 1+1“ Александър Ткаченко дава
Коментари Харесай

Порошенко нахълта в ефира на тв студио непоканен, отива на съд

Генералният шеф на украинския тв канал „ 1+1 “ Александър Ткаченко дава на съд президента Петро Порошенко, който без покана седна в студиото и се включи онлайн в ефира на програмата „ Право на власт “, употребявайки статуса си на държавен водач, оповестява Интерфакс.

Това заяви във Facebook Ткаченко с уточнението, че казусът е от четвъртък вечерта. „ Ефир – Право на власт. Всичко е както нормално – поканени са посетители, не претенденти, специалисти от разнообразни страни. И внезапно 2 минути преди ефир до вратата на студиото се появява представителят на президентската администрация В.горковенко, и стартира всемирски диалог със служителя. А тук без мигачи и без защита в двора на държавното студио идват два автомобила, и излиза самият президент. При това не е напълно ясно в качеството си на какъв – на претендент или на президент… И споделя: пристигнал съм за дебата “, написа телевизионният началник.

Според него Порошенко доста добре е знаел, че съперникът му Владимир Зеленски сега се намира в Париж за среща с президента на Франция Еманюел Макрон. „ Пускат го в студиото. А какво да се прави? Никой не е отменял статуса му на президент “, написа още Ткаченко с уточнението, че по време на предизборната акция Порошенко непрекъснато е канен за присъединяване в програмата онлайн, само че вместо отговор, имало безмълвие.

„ След като вие по този начин позорно нахлухте при нас в ефира без покана, ползвайки статута си на държавен глава и нямахте желание да си тръгнете, а и без значение от вежливите подмятания на водещата да седнете в креслото в студиото, отново говорихте доста. Сам си заработихте правосъдния иск, очаквайте го в понеделник “, показва шефът на малкия екран.

От студиото Порошенко е отправил покана към претендента за президент Владимир Зеленски за спор. „ Аз, господин Владимир, с разрешението на водещата, ви поканвам на спор през днешния ден в това студио “, споделил той. След като водещата на програмата се свързала със Зеленски по телефона, двамата кандидат-президенти си устроили словесна престрелка в телефонен режим на тематика спор – Порошенко упорствал той да бъде на 14 април, а противникът му държал на датата 19 април.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР