Генералният директор на компанията Дженсен Хуанг е на мнение, че

...
Генералният директор на компанията Дженсен Хуанг е на мнение, че
Коментари Харесай

Дженсен Хуанг: скоро ще станем свидетели на сливането на виртуалния и физическия свят

Генералният шеф на компанията Дженсен Хуанг е на мнение, че през идващите няколко години на процедура всяко едно дружество и цех ще има собствен дигитален двойник . Виртуалната и физическата действителност ще се обединят, с цел да изведат индустрията на напълно ново равнище. Според неговите думи, Nvidia се стреми да форсира тази гражданска война и към този момент работи върху няколко плана от този жанр взаимно с редица промишлени колоси и автомобилни производители.

„Съвсем скоро цифровият свят ще бъде хиляди пъти по-голям от физическия. Ще има виртуален нов Ню Йорк. Ще има нов Шанхай. Всяка фабрика и всяко здание ще имат дигитален двойник, който ще моделира и следи своята физическа версия. Непрекъснато.“ – Дженсен Хуанг в изявление за списание Time.

Ръководителят на Nvidia добави, че програмистите и другите експерти ще преминат към различен модел на работа, който е доста по-съвършен. Софтуер от нов вид в началото ще моделира цифровите двойници, след което ще бъдат изграждани техните физически версии. Това ще бъдат на процедура всяко устройство и обект, като в качеството на образци Хуанг показва колите, роботите, летищата, заводите и жилищните здания. По този метод създаването на новите решения ще става по-бързо и по-точно. Главен асистент в този развой на рационализация ще бъде, а хората непрестанно ще минават от виртуалния в действителния свят и назад.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР