Принц Хари не е поискал да види баща си, нито

...
Принц Хари не е поискал да види баща си, нито
Коментари Харесай

Принц Хари и крал Чарлз са във война за това дали кралските особи наистина са предложили да се срещнат по време на пътуване със самолет до Обединеното кралство

Принц Хари не е изискал да види татко си, нито да го предложения на събитието на Invictus Games Foundation (IGF) по време на неговата буря посещаване в Обединеното кралство, настояват източници.

Крал Чарлз се е съгласил на молбата на херцога на Съсекс да остане в кралска резиденция по време на пътуването му до Лондон, като се има поради, че най-малкият му наследник към този момент няма публично Обединено кралство местопребиваване. Но се счита, че Хари е избрал да остане в хотел вместо това по време на тридневното си посещаване.

Смяташе се, че престоят в кралска резиденция би улеснил визитата на краля, само че съгласно известията Чарлз не е бил разполагаем да се срещне с него скоро. Но в последния кралски поврат двамата имат разнообразни версии за това кой кого е изискал да види.

Според The ​​Times източници, близки до 39-годишния Хари, упорстват, че той се е обаждал да се види с Чарлз по време на визитата в Лондон, с цел да отпразнуват 10-годишнината на IGF. Те настояват, че когато Хари и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР