ГДНП: Книжката на Николай Колев – Босия е отнета заради

...
ГДНП: Книжката на Николай Колев – Босия е отнета заради
Коментари Харесай

ГДНП: Книжката на Николай Колев – Босия е отнета заради липса на контролни точки

ГДНП: Книжката на Николай Колев – Босия е отнета поради липса на контролни точки
Николай Колев – Босия е без шофьорска брошура поради лишаване на всички контролни точки. Това сподели гл. контрольор Янко Янев от Главна дирекция „ Национална полиция ” по време на съвещанието на краткотрайната комисия, разглеждаща сигналите на Босия за корупция в Изпълнителната организация „ Автомобилна администрация ” и продажбата на шофьорски книжки на бежанци и необразовани лица, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Янев акцентира, че Колев има голям брой нарушавания, измежду които са ръководство на транспортно средство с изминал механически обзор, непредставяне на шофьорска брошура, както и за шофиране с изминал период на състаен акт.

„ На лидера е бил формиран акт и за не пропускане на насрещно движещ се автомобил при завой, несъобразяване на държанието с пътните знаци и маркировка. Повечето му санкции са били в размер сред 10 и 30 лева С посочените наказателни постановления са му били отнети всички контролни точки. Николай Колев е върнал свидетелството си за ръководство и все още е с невъзстановени права за ръководство ”, съобщи Янев.

Самият Колев сподели че това няма отношение по случаите, за които той е алармирал. Той изрази възмущението си, че за следващ път някогашният чиновник на автомобилната администраци инж. Иво Кръстев не участва.

Очаквайте детайлности. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР