Лорънс Фокс: Ава Еванс се обявява за „остарял“ подход в GB News след „неприемливи“ коментари

...
GB News се извини в изявление, публикувано в X, бивш
Коментари Харесай

GB News се извини в изявление, публикувано в X, бивш Twitter, няколко часа по-късно и каза, че е започнало разследване .

Прочетете повече: Какво каза Лорънс Фокс – изцяло

Водещият Уутън, който изглежда се смееше по време на част от сегмента, беше спрян от телевизионния оператор в сряда, заедно с Fox.

„Чувствам, че съм поставена в средата на фурор и история, в която не съм искала да бъда включена“, каза г-жа Евънс по време на подкаст с новинарското издание JOE, където тя работи като политически кореспондент.

„Просто мисля, че това говори за по-широка динамика на властта, която някак отпада сега, но определено беше там през последните няколко години.

Дан Уутън отстранен от GB News след скандал с Лорънс Фокс

„Това е като остаряла практика да не можеш правилно да предизвикаш жена на нейните думи и така просто се стремя към нейното ниво на привлекателност."

Тя критикува канала, че има "цяла галерия от хора, които го гледат, и които не са направили нищо от гледна точка на зрителя, за да го спрат".

"Аз не поиска да бъде включен в тази история'

Уутън се извини за забележките, като каза, че "съжалява" за интервюто, но г-жа Евънс каза, че не иска да чува от него, след като той й се обади "няколко пъти".

„Получавах обаждания до 1 сутринта, гласови съобщения… Не искам да чувам от него. Това всъщност няма нищо общо с мен", каза тя.

"Това е проблем с мрежата, това е проблем с водещ, гост, галерия, продукция, който няма нищо общо с мен.

„Случайно аз съм човекът, за когото говорят, но не участвам в разговора… това не е свързано с мен и това ме кара да се чувствам най-болно от това.“

Fox отказа да се извини и изглежда предполага, че GB News е знаел какво приблизително ще каже предварително.

Г-жа Еванс се позова на това в подкаста - че „сега сме открили навън… това всъщност беше предварително съгласувано с продуцентите" и че „той щеше да говори за външния ми вид".

GB News в първоначалното си изявление каза, че ще се извини на г-жа Еванс за „ неприемливи“ коментари – но от сряда следобед тя каза на X, че все още не е получила извинение.

Broadcaster GB News казва, че е отстранил водещия Дан Уутън след коментари в ефир, направени от ко-водещия Лорънс Фокс.

„Те просто ме гледат... физически?“

По-рано в сряда г-жа Еванс каза, че е „наистина наранена“ от коментарите на Fox, които се отнасяха за „тялото й, а не за работата й “.

Г-жа Еванс каза в шоуто на Джереми Вайн на Канал 5: „Наистина съм наранена от това… Шокирана съм от това, шокирана съм, че излезе наяве.

„Знаете ли, че това е видът разговори, които мъжете водят за вас за вас, когато не сте в стаята. е: „Хората наистина ли се интересуват от това, което казвам или правя?“

„Или просто ме гледат… физически и мисля, че този клип доказва, че има някои мъже кои са."

Тя каза още: „Всъщност съм по-скоро журналист, отколкото коментатор и бих предпочела да бъда съдена или питана за работата ми... отколкото хората да говорят за тялото ми."< /p>

Какво точно каза Фокс?

В клипа той каза: „Минахме вододела, така че мога да кажа следното… покажете ми един единствен, уважаващ себе си мъж, който би искам да се кача в леглото с тази жена… някога… някога.

„Тази малка жена е била хранена... потисничество от лъжица ден след ден, след ден, като се започне с лъжата за разликата в заплащането между половете .

„Тя е седнала там и аз отивам така, че ако те срещна в бар и това е като изречение три, шансовете просто да си тръгна са просто огромни.

„Имаме нужда от могъщи, силни, невероятни жени, които печелят страхотни точки за себе си. Нямаме нужда от тези феминистки 4.0.

„Те са жалки и смущаващи. Кой би искал да се заяде с това?“

Прочетете още:
„Неприемливо“ пълни коментари и реакция на отстраняването му
Кой е Лорънс Фокс - и с какви противоречия се сблъска?

Г-жа Еванс беше споделила клипа във вторник в часовете след излъчването му, с надпис, който казва : „Лорънс Фокс току-що направи цяла реч в GB News за това защо мъжете очевидно не искат да се чукат с мен?“

Тя добави в последваща публикация, че кадрите я накараха да се почувства „физически болна“.

Междувременно медийният регулатор Ofcom заяви, че е получил „редица оплаквания“ относно коментарите.

„Ние оценяваме тези оплаквания спрямо нашите правила за излъчване и ще публикуваме резултата възможно най-бързо ”, добави говорител.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР