Гърците се зареждат със стоки от България, а партията Сириза

...
Гърците се зареждат със стоки от България, а партията Сириза
Коментари Харесай

Гърците зареждат с евтини брашно, захар и дори хляб от България

Гърците се зареждат със артикули от България, а партията Сириза упрекват държавното управление, че не ползва ограничения против високите цени.
Говорителят на гръцката опозиционна партия Сириза упрекна държавното управление, че не може да се оправи с високите цени на стоките и принуждава гърците да пазарят в България, съобщи БНР.

В репортажи от Северна Гърция гръцките медии разгласяват мнението на локалните поданици, които всяка седмица пътуват в България най-вече за хранителни артикули, които са на доста по-ниски цени в сравнение с гръцкия пазар.

" Основни артикули като брашно, захар, млечни артикули и даже самун си купуват гърците от България и цените са най-малко с 30% по-ниски ", споделиха гърци пред телевизия Скай.

Дори гръцки артикули от известни ограничения са доста по-евтини на българския пазар, демонстрираха телевизионните медии в репортажи от български магазини.

От Съюза на потребителите в Гърция споделиха, че никакви ограничения и помощи не могат да покрият разноските за скъпите хранителни артикули и единствения път е унищожаване на налозите върху стоките от първа нужда.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР