Гарет Бейл не чувства някаква допълнителна отговорност преди мача на

...
Гарет Бейл не чувства някаква допълнителна отговорност преди мача на
Коментари Харесай

Бейл не чувства допълнителна отговорност преди мача срещу Англия

Гарет Бейл не усеща някаква спомагателна отговорност преди мача на Уелс против Англия, който Роб Пейдж разказа като " победим " съперник.

Уелс е изправен пред ранно отпадане от първото си Световно състезание от 1958 година насам, защото би трябвало да реализира победа против Англия, Съединени американски щати и Иран да завършат наедно в другия мач от група " B " във вторник.

Уелсците записаха тъждество 1:1 против Съединени американски щати със загуба с 0:2 от Иран в първите си два дуела.

Бейл изигра значима роля за това Уелс да постави завършек на дългото очакване да играят на международната сцена, както направи и в сполучливите им акции в квалификациите за Евро 2016 и Евро 2020.

Вероятно в последното му присъединяване за Уелс на Световно състезание, нападателят на ФК Лос Анджелис се надява той и неговите съотборници да реализира добър резултат против Англия.

" Разочаровани сме от резултатите и представянето до момента, само че това е футболът. Това е Световно състезание и не е елементарно ", сподели Бейл на конференцията преди мача във вторник, представен от ДПА.

" Винаги даваме 100 % и желаеме да се опитаме да създадем нещата по-добри. Последните няколко дни работихме интензивно и нека в този момент всичко се получи. В положително въодушевление сме за идващия мач. Това е турнирен футбол и би трябвало да се борим още веднъж ", добави той.

Бейл вкара единствения гол за отбора на Мондиала в Катар 2022 до момента - от дузпа против Съединени американски щати, само че той имаше минимум докосвания на топката от всички играчи на Уелс и в двата мача.

33-годишният футболист съумя да насочи единствено два удара, като единият от тях беше от бялата точката, само че той упорства, че очакванията на нацията му против Англия не почиват само на него.

" Не усещам спомагателна отговорност. Ние сме екип и нация, които работят настойчиво един за различен и би трябвало да се оправяме като екип, а не като един човек. Работихме интензивно през последните няколко дни. Щяхме да се радваме да спечелим, само че действителността е, че футболът е сложен. Запазихме настроението си положително ", сподели още Бейл.

Уелс в никакъв случай до момента не е спечелил нито един мач на огромни шампионати и имат неприятни резултати против съседите си Англия през годините. Въпреки това, Уелс просто би трябвало да завоюва, в случай че желае да имат някаква вяра да удължи престоя си в Катар,

Мениджърът Роб Пейдж е оптимист, че неговият тим може да постави завършек на тази ужасна серия.

" Този шампионат сподели, че всеки може да бъде надвит. Разбира се, Англия също е победим противник. Те имат страхотни играчи, само че ние би трябвало да покажем на какво сме способни ", сподели Пейдж.

Споделяйки мнението на своя управител, Бейл сподели: " Абсолютно. Написахме си домашното и направихме разбор, които съм сигурен, че те също са създали. Ще бъде сложен мач ".

" Знаем, че Англия е един от любимците и не си вършим илюзии. Вече имаше няколко изненадващи резултати и няма причина и ние да не създадем същото ", добави той.

Уелс влиза в мача във вторник без победа в седем мача, което е най-лошата им серия без победа от май 2003-а до ноември 2003 година насам.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР