Галин, който е продуцент на фолкизпълнителката Лидия, хич не бил

...
Галин, който е продуцент на фолкизпълнителката Лидия, хич не бил
Коментари Харесай

Галин забранил на Лидия да говори за Наско Колев

Галин, който е продуцент на фолкизпълнителката Лидия, никак не бил удовлетворен от връзката й с Атанас Колев. Той считал, че русокоската би трябвало да акцентира на работата си и нови песни, а не сантиментални вечери в джакузи с варненеца, разбра Hotnews.bg.позицията му е изцяло разбираема поради обстоятелството, че Лидия е златната кокошка в компанията му и причина за положителното финансово състояние и на нея, и на самия Галин.

Затова и през вчерашния ден при гостуването си в bTV Лидия отговори с късото: „ не знам “ на въпроса има ли си мъж. За връзката и с Колев се разбра, откакто той я сподели на пистата по какъв начин се учи да кара ски, а след това двамата театралничи от едно и също джакузи. Вчера Колев още веднъж качи фотография от джакузи, като обасни, че си е изгубил нещо. Това стана мотив почитатели да се питат дали той не е изгубил любовта си с Лидия, още повече, че преди дни рапърът заприказва за разорачованието от връзките сред хората и това кой какъв брой давал и получавал.

Тогава той звучеше разочаровано, а всичко това наведе на мисълта мнозина, че приказката сред него и Лидия е завършила. Истина е обаче, че двама са дружно, само че неодобрението на Галин нервира Колев. Двамата прекараха няколко сантиментални дни в планината, като още веднъж споделиха идентични фотоси от хотелската стая, в която пиха вино.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР