Галин Димов беше преизбран за председател на Българска Конфедерация по

...
Галин Димов беше преизбран за председател на Българска Конфедерация по
Коментари Харесай

Галин Димов е преизбарн за председател на Българска Конфедерация по Кикбокс и Муай Тай

Галин Димов беше избран отново за ръководител на Българска Конфедерация по Кикбокс и Муай Тай /БККМТ/. Това стана през днешния ден по време на общото отчетно изборно заседание , което се състоя в хотел „ Панорама “ във Велико Търново.

43-годишният Димов беше единствен кандида т за управителния пост на федерацията ни по кикбокс. За него това ще бъде втори 5-годишен мандат . Той получи цялостно доверие от членовете на Конфедерацията, които участваха на общото заседание. За неговото преизбиране за ръководител гласоподаваха 72 клуба и единствено 1 се въздържа.

Димов е ръководител и на Варненския състезателен клуб „ Вокил “, който основава през 2007 година В управителният съвет от 7 души на БККМТ настъпиха промени – на мястото на Кирил Чакъров и Бойко Янчев влязоха интернационалния рефер Камен Славов и Никола Димитров, който ще поеме отдел маркетинг и раклама.

„ Благодаря за доверието на всички членове на конфедерацията които гласоподаваха за мен. Този избор е индикативен, че работя в вярната посока и ще не преставам да надграждам за богатството на нашия спорт. През този мандат ни следва присъединяване в Европейските игри в Краков, Полша, а също по този начин чакаме удостоверение за включване в програмата на летните Олимпийски игри в Лос Анжелис през 2028 година “ , съобщи след произбирането си за ръководител на БККМТ Димов.

Следващата конкуренция в спортния календар на БККМТ е Държавното състезание в жанр „ лоу кик “ , която ще се организира в интервала сред 10 и 12 март в Шумен. В интернационален проект първата изява на националите ни по кикбокс ще е Световна купа във всички стилове от 15 до 21 май в Истанбул.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР