Галена се страхува да пее и не мисли за скорошно

...
Галена се страхува да пее и не мисли за скорошно
Коментари Харесай

Панически страх тресе Галена, певицата спира да пее

Галена се опасява да пее и не мисли за скорошно завръщане на сцената, откакто бе принудена да остане 14 дни под карантина,  болна от ковид, научи HotArena.

Болестта Галена изкара дружно с дребния си наследник Александър, само че за благополучие към този момент и двамата са здрави, което беше доказано от негативни проби. Въпреки че не се води инфектирана, Галена не възнамерява възобновяване на участията си в близко време, а повода е, че е обезпокоеното още веднъж да е измежду доста хора в нощните заведения, където шанса за заразяване съществува поради по-трудното съблюдаване на обществената отдалеченост.

Продуценти на Галена от „ Пайнер “ не я притиска да се връща незабавно към  ангажиментите си, проявявайки схващане към ситуацията й.Справка на „ България Днес “ демонстрира, че в близко бъдеще Галена не е оповестена като гост-изпълнител в нито една родна дискотека, само че певицата призна, че още преди да се разболее от covid-19 се е страхувала, само че решила да пее поради почитателите си.

От терзание за здравето си, от известно време и Преслава няма професионални изяви. Тя приключи участията си за безграничен интервал, до момента в който се възстановява ситуацията и намалее броя на инфектираните. Техни сътрудници като Емануела, Емилия и Джена към този момент имат участия, като не са дали мотив да се счита че се плашат от вируса.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР