Гафове стават, но този раздразни феновете на актрисата Един от най-дразнещите

...
Гафове стават, но този раздразни феновете на актрисата
Един от най-дразнещите
Коментари Харесай

Подхлъзна ли я Гала? Гаф на Мария Бакалова в На кафе потре...

Гафове стават, само че този раздразни почитателите на актрисата

Един от най-дразнещите резултати от славата на българи в чужбина е да стартират да приказват погрешен български. През годините сме виждали доста образци за това. Някои за два-три месеца развиват непознат акцент, други стартират да приказват български с неточности, все едно не им роден език. Най-честото опрощение е, че към този момент „ мислят на непознат език “ и по тази причина употребяват странни словесни структури на майчиния си.

Най-успешната българска актриса в Холивуд Мария Бакалова също стартира да бърка българския, само че това май не е преструване, а просто от отмалялост и безсилие. В обръщение към българските си фенове в „ На кафе “ по Нова телевизия тя съобщи: „ Надявам се да се забележим постоянно! “. Бакалова обаче бързо се усети и се поправи, че вярната дума е „ скоро “, а не „ постоянно “.

Дали изгряващата звезда направи грешката от неспокойствие или от напрежение, или пък и тя е почнала да мисли на британски, не е доста ясно. Факт е обаче, че Бакалова е с извънредно претрупан и уморителен график и изцяло се е отдала на работата и на основаването на собствен неповторим имидж.

„ Поработих тази година “, пошегува се Мария Бакалова, която взе участие в три кино лентата, излезли през отиващата си година и има цели девет заглавия с нейно наличие, които занапред ще излизат. Тя се обърна към българските фенове от влиятелните награди за европейско кино в исландската столица Рейкявик. Бакалова призна, че не е съумяла да види нищо от фамозния град или от природата на острова, просто тъй като няма време, а и сега там се съмва малко след 11 часа.

Свежата холивудска звезда обаче не съжалява за изтощителния си график, тъй като той е напълнен с работа, на която всеки млад артист по света би се зарадвал. „ Ще почиваме, когато … остареем! “, съобщи за българските си почитатели Мария Бакалова, написа vihrogon.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР