Гаджето на рапъра Павел-красивата манекенка Кристина Нгуен успя да продължи

...
Гаджето на рапъра Павел-красивата манекенка Кристина Нгуен успя да продължи
Коментари Харесай

Гаджето на Павел се уреди в MasterChef

Гаджето на рапъра Павел-красивата манекенка Кристина Нгуен съумя да продължи напред след първия кастинг за занимание готвачи в MasterChef, чиито нов сезон стартира през вчерашния ден вечерта, видя единствено Hotnews.bg. Моделката, която е интимна с водещия на „ Гласът на България” от лятото на предходната година, трогна публиката с признанието, че мечтае да купи ресторант на татко си-емигрант от Виетнам.



Кристина с татко си

Той работи като готвач на азиатска кухня и дава всекидневно упътвания на щерка си. „ Аз обичам да сготвям, у дома на респект постоянно е била домашно приготвената храна”, изясни манекенката, родом от Червен бряг. Журито направи особено изключение за нея и пусна татко й да опита ястията, които тя приготви-ориз по императорски и свинско с ананас. Таткото на Кристина утвърди усета им и по този начин тя получи заветната престилка.

Сред другите участници са художник с две номинации „ Златна игла “, родител на първенец от „ Гласът на България “, квалифициран доктор, подготвен да загърби 6 години обучение, коафьор – естет и майка – героиня. Пред експертното жури своите чинии ще показват „ дивак “, израждал лъвица, търсещ смяна световен межиджър на италианска хранителна компания и безспорен балкански първенец по културизъм. 16-годишен таекуондист с над 50 медала ще се опита да потвърди, че сред бойните спортове и готвенето има нещо общо, а млад бизнесмен ще се опре на опита си в коктейлите, с цел да реализира цялостна естетика в паница.

На арената на MasterChef 5 във вторник, Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу ще опитат домашни ликьори, съчетани с авторски предписания, тънък десерт, проявяващ модерните трендове в сладкарството, 100-годишна фамилна австрийска рецепта с еленско месо. Авторитетното жури ще показа със феновете на bTV своя опит, занимания и желания. Chef Михалчев ще показва забележителни знания в региона на шиенето и обработката на кожи, а Chef Роу ще остане сюрпризирана от негов жест към почитателите на „ Антракс “.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР