Гаджето на Филип Буков още не може да свикне с

...
Гаджето на Филип Буков още не може да свикне с
Коментари Харесай

Гаджето на Буков страда за раздялата


Гаджето на Филип Буков още не може да свикне с мисълта, че им следва дълга разлъка. Актьорът и половинката му Ива ще се разделят за най-много 3 месеца. Причината - звездата от " Татковци " отпътува за Доминикана, където ще вземе присъединяване в новия сезон на " Сървайвър ".



На Ива й било доста тежко от дългото неявяване на артиста. Младото момиче, което е студентка в Софийския университет, привикнала да прекарва всяка свободна секунда с Буков. Третокурсничката била хлътнала до уши в звездата. Трудно й било да одобри, че обичаният й ще бъде надалеч от нея за толкоз дълго.

Двойката взема решение да прекара последни дни, преди артистът да отпраши за Карибско море, дружно. Ива направила и специфична изненада на обичания си, научи " България Днес ". Буков останал без думи от благия жест на обичаната си. Какъв тъкмо е бил той, за момента не е ясно. Младата госпожица възнамерявала и да изпрати Буков на летището след няколко дни, когато участниците отпътуват.

Мацката и артистът са дружно от предходната година. Буков настойчиво криеше лицето на възлюбената си. Досега е качил единствено една фотография с Ива, но момичето е в тил и не излиза наяве по какъв начин наподобява. Фотото се появи в мрежата в края на предходната година, когато двойката бе на сантиментална почивка в Барселона.

" Първо тя мислеше, че нямам съществени планове към нея. Затова се наложи да й покажа, че това не е по този начин ", изясни преди време Буков за тогава прясната си другарка. В същото време някогашният водещ на " Сървайвър " Владимир Карамазов изясни аргументите за какво няма да е водещ през този сезон на риалитито. Той бе заменен от Ваня Джаферович.

" С малкия екран нямам контракт, който да ми обезпечава да бъда безконечен водещ на " Сървайвър ". Шоуто за мен ще си остане една от доста огромните случки в моят живот, една от огромните ми сбъднати фантазии. Всичко което съм претърпял към това риалити шоу, са огромните мемоари и тях никой не може да ги вземе ", написа в прочувствен пост артистът.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР