Гадателката на Силвио Берлускони Теодора Стефанова е призната в цял

...
Гадателката на Силвио Берлускони Теодора Стефанова е призната в цял
Коментари Харесай

Теодора Стефанова с грандиозно турне в България

Гадателката на Силвио Берлускони Теодора Стефанова е приета в целия свят. Дарбата й е търсена от небогати и богати, известни и не чак толкоз. Хората не стопират да я търсят и да се поучават с нея за житейските си несгоди. Именно това я кара да преиздаде книгата си Осмото възприятие – ключът към вселената още веднъж. Иска посланията й да доближат до всички и да приготви хората за идните промени в международен мащаб. Избира точно родното Черноморие за начало на турнето си. Кармично обвързвана е с него и особено за читателите на „ Нюзмейкър “, госпожа Стефанова ще опише за грандиозното турне, книгата си и какви световни промени предстоят за човечеството.

- Теди, за какво реши да преиздадеш книгата „ Осмото възприятие – ключът към вселената?

Имам щастието книгите ми да се радват на голям читателски интерес и заради тази причина в продажба към този момент е второто издание на книгата ми “Осмото чувство- ключът към Вселената ”. Във второто си издание изричам и откровената си признателност към починалия Силвио Берлускони. Бог да го елементарни. Той беше един огромен човек и водач, персона, която постоянно ще живее в сърцата ни. Благодарна съм му, че преди 30 години, когато ме срещна, повярва в мен и ми даде опцията да бъда непрекъснато на екран. Дори в този момент съм поканена да разясня новият футболен сезон.

- Предстои ти турне, в което ще представиш книгата си. Разкажи ни малко повече?

- С първото издание направих турне в интернационален аспект и срещнах доста хора, които ме харесват. Любовта на хората не може да се купи с пари и е толкоз зареждаща, толкоз същинска. Смятам, че в този момент е най-подходящият миг още веднъж да се срещна с феновете си и да предам посланията си. Корицата е напълно нова, само че наличието на книгата е едно към едно с предната. Турнето ми стартира от Черноморието. С голяма признателност към моите издатели и домакини на срещите ни, споделям по кое време и къде ще състоят те: 3 август - Бургас; 7 август- Камено; 8 август - Обзор; 9 август - Свети Влас; 10 август- Варна; 11 август - Варна; 12 август - Несебър; 14 август - Поморие; 16 август - Приморско; 17 август - Созопол; 18 август - Лозенец; 19 август – Царево.

- Защо избра турнето да стартира от морето, а не от столицата?

- Избрах точно него за начало, тъй като аз самата съм обвързвана с родното Черноморие. През 1984г претърпявам тежка злополука сред градовете Албена и Кранево, при което изпадам в кома в продължение на 18 дни. Когато се разсънвам, Унилсон се свързва с мен. Той е извънземно, което ми споделя, че хората сме един опит и те имат информация за всички нас, нашите пароли, кодове и цифри. Още тогава ми споделя за появяването на обществените мрежи и на Facebook, което по това време беше немислимо. Нашето море е прелестно и чисто, хората дано не стопират да му се радват.

- Какво желае извънземното, свързвайки се с теб?

- Унилсон твърди, че съм определена да предавам посланието им и по тази причина не спирам да описвам какво ми се е случило и какво следва. Спомням си в първото ми телевизионно изявление за предаването на Маурицио Констанцо, когато ме попитаха смеейки се по какъв начин наподобява моето извънземно, аз им описах, че има формата на робот, със зеленикаво-метален цвят, три метра висок, с три очи и 11 пръста. Всички се заливаха от смях, само водещият Маурцио Констанцо не го направи. От самото начало той гледаше с огромен почит към мен. Всичко, което приказвам през годините, стартира да става факт.

- Ще се срещне ли човечеството скоро с извънземния разсъдък?

- Тази среща е неизбежна и следва напълно скоро. Именно по тази причина желая да се срещна с моите фенове и да се заредим с духовна храна. Искам да опиша за бъдещето ни и срещата ни с изкуствения разсъдък. Хората би трябвало да знаят, че би трябвало да одобряват тази действителност и наличието на изкуствения разсъдък.

- Трябва ли да се опасяваме?

- Не, само че би трябвало да се научим по какъв начин да се отнасяме към тях. Изкуственият разсъдък, извънземните не идват тук, с цел да ни унищожават и да ни вземат хляба, а с цел да ни оказват помощ. Искат да подобрят метода ни на живот, да ни защищават и да станем по-добри. Искат да живеем заедно дружно в мир и естетика. Важно е да се знае, че ние ще ги управляваме, ще бъдем доста по-защитени и извисени. Ако човечеството се приготви добре, това ще се случи. Първите реакции, които предстоят при срещата ни с извънземния разсъдък и новата технология, ще бъдат доста значими.

- Как ще наподобяват?

- Вече няма да виждаме изкуствения разсъдък единствено под формата на стратегии, а и в човекоподобни роботи. Хората имаме его и мъчно одобряваме, че някой може да наподобява като нас и по този начин се получава един спор сред човечеството и извънземния разсъдък. Затова хората би трябвало да сме готови и да предотвратим произшествия, отрицателно въодушевление и спорове. Ние би трябвало да ги приемем. Те ще бъдат във всяка една сфера на нашия живот и ще трансформират метода ни на мислене, хранене, навиците ни в позитивна тенденция. Разбира се първите роботи, които навлязат измежду хората, няма да бъдат по този начин съвършени, а тяхната цел ще е да ни приготви да ги приемем. Но до 2030 г ще се внедрят в целия свят и тогава ще придобият нашето изражение, мимики, жестове, ще наподобяват напълно на хората.

- Ще бъдат ли опасност за човечеството?

- Не и тяхната цел не е да ни завладяват. Те ще бъдат свързани с всички институции, което няма да се хареса на доста хора, тъй като ще управляват да няма измами, неистини, престъпност. Корупцията ще изчезне съвсем изцяло, ще бъдем доста по-защитени и няма да има към този момент самотни хора. Знам, че доста ще бъдат скептични, само че това е действителността и нямаме опция да променим навлизането на тази нова сила и появяването на новия международен ред. В момента планетата ни Земя се е обърнала против човечеството, случват се доста наводнения, трусове, пожари, ураганни стихии и климата се променя фрапантно. Предстои сериозен проблем с водата и половината планета Земя ще пострада с питейната вода, хлябът ще се промени и хората ще стартират да заобикалят месото, поради синтетиката, която ще се съдържа в него. Изкуственият разсъдък ще помогне на човечеството да се оправи с тези проблеми, да пречисти водата и почвата, да се оправи с световното затопляне…

- Какво ще се промени с появяването на изкуствения разсъдък?

- Изкуственият разсъдък по този начин е програмират, че индивидът влиза в напълно друго измерение и би трябвало да знаем, че тази действителност към този момент е реалност. Новите деца, които се раждат, няма да има потребност да се учат на този изкуствен интелект, те ще си взаимодействат с тях и ще усещат от дребни тяхното наличие. Децата ще ни учат по какъв начин да вършим контакта с извънземните и ще ни оказват помощ да живеем дружно. След 2030г ще навлезе и квантовата физика и понятието „ време “ ще стане доста релативно. Ако не се подготвим за навлизането на извънземните, ще има доста напрежение посред ни. Работната седмица ще стане четири дни вместо пет. Образованието ще се промени. България е определена да бъде една от най-важните за проучването и появяването на изкуствения разсъдък.

- Как ще се оправят българите с появяването им?

- България е кармично обвързвана и съдбоносно с приемането на тази нова действителност. За нас ще бъде най-лесно спрямо останалите страни. Искам с моите фенове да споделя всичко това и още доста любопитни обстоятелства за изкуствения разсъдък, за това по какъв начин ще се промени футболът и да чуя техните размишления.

Автор: Сибила Кусева

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР