Габровката Ваня Великова, която сама си инжектира хиалурон в устните

...
Габровката Ваня Великова, която сама си инжектира хиалурон в устните
Коментари Харесай

Поредната просташка изцепка: Ваня с джуките изяде мъж

Габровката Ваня Великова, която сама си инжектира хиалурон в устните и се трансформира в интернет сензация, избухна с нова провокация. Колоритната дама гради чалга кариера, а в новото си видео разчленява и яде от мъжко тяло. В клипа към парчето " Бухалка " Ваня е повече от ексцентрична - тя яде предизвикателно банан, захапва близалка, носи кухненска престилка с полуголо женско тяло и върти кръшни кючеци. Кулминацията настава, когато пред нея има мъжко тяло и тя стартира да го реже със свръхголям нож. А по-късно на хапки пробва от изрязаното.

Текстът на парчето също разсънва много спорни мисли, като половите подмятания са повече от забележими:

" Още от дребна желаех близалка,
но попаднах на твойта бухалка.

Хайде, разбий ме и покори ме,

мощен си в леглото, шестица си от тото.

Бившите ме търсят отново,

дано знаят - няма по какъв начин.

Имаха жена-мечта,

само че с тебе съм в този момент ".

Това не е първи шлагер за Великова . Преди време тя възпя джуките си в песента " Мога и сама ", където изяснява, че няма потребност от богаташи, с цел да се тунингова, и сама може да се оправи с предизвикването.  " По принцип съм с дребни устни и си мечтаех за по-пухкави. Първият филър в устните беше с временен резултат. Отидох за втора процедура след месец и ми сложиха материал, който е по-твърд - за бръчки. Скоро по-късно отидох отново, когато устните от пухкави и плътни се смалиха ", изяснява Ваня, като всички процедури са осъществени при кожен лекар или хирург.

Скоро по-късно тя си купува сама хиалуронова киселина. И отново сама инжектира филъра със спринцовка. " Като цена излиза 3 пъти по-евтино. Занапред ще бъде по този начин - сама ще си го закупувам и слагам, няма нещо фрапантно, добре съм се справила - ще си го инжектирам сама ", съобщи певицата. Но съгласно лекари това е извънредно рисково и може да се стигне до нежелани резултати, писа " България Днес ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР