Габриела Якоб, която се прочу като абитуриентката с най-скъпия бал

...
Габриела Якоб, която се прочу като абитуриентката с най-скъпия бал
Коментари Харесай

Ето с какво се занимава днес абитуриентката, която се прочу със скъпия си бал

Габриела Якоб, която се прочу като абитуриентката с най-скъпия бал у нас преди няколко години, през днешния ден върти здравословни закуски.

Идеята на хубавицата пристигнала още преди да приключи гимназия. Всичко станало около кутията й с храна, която носела в учебно заведение.

“Още в 11-12 клас бях решила, че би трябвало да се храня по друг метод, с цел да мога да подкрепям формата, която желая, и по този начин всяка заран си бърках чия с овесено мляко. За всички беше необичайно, само че бях заинтригувана от не толкоз известните храни ", споделя Габриела. В началото имало изявления от рода на това: " Какво е чия и спирулина и кой ще го яде това, само че с времето концепцията й се разраства до няколко физически обекти в цялата страна.

Рецепти

Като дете на доктор Габриела се вълнувала от здравословния метод на живот, оттова пристигнало и любознанието й да открива потребни за здравето храни. Освен това употребила всяко фамилно пътешестване, с цел да обогатява културата си в региона на храненето и да намира нови и нови здравословни артикули.

Щастлива е, че с времето е съумяла да увери доста хора да се хранят по този метод. Рецептите в менюто са направени от нея и благодарение на майка й, която също е добър кулинар.

Силата им са така наречен здравословни чаши, които съдържат разнообразни комбинации от натурални съставки, сред които овес, чия, спирулина, лимец, киноа, употребяват се плодове, форми и естествени подсладители. Най-любимата й рецепта е десерт " Сахара “, който е основан на ориенталския усет на Габи. Включва в себе си форми, бадеми, йогурт, екзотична канела и, несъмнено, щипка обич.

Красавицата споделя, че здравословното хранене е значимо освен за външния тип, само че и за общото положение на тялото. Ограничила е захар, брашно и мазни храни. " Това е познато на доктрина и елементарно за запомняне, само че би трябвало да се ползва на процедура “, споделя Габи, написа Телеграф.

Отличничка

6 години след най-скъпия бал Габи към този момент е квалифициран правист.

" Завърших право, и то в държавен университет с висок триумф, имам вяра, че образованието е ключът към триумфа. Костваше ми доста да завърша, само че се гордея “, споделя тя. Познатите й я посъветвали да кандидатства тъкмо това поради качествата на добър оратор, които имала. " В момента карам наложителния си стаж, следва ми да изкарам и изпита за дееспособност, а по-късно мисля да се захвана съществено с професионалното си развиване и в тази посока “, споделя Габриела. Според нея постоянно е добре да имаш и проект Б и да се развиваш в няколко области. За момента е привлечена от наказателното право и има предпочитание да практикува в тази област.

Снимки

Успоредно с това Габриела се трансформира в един от най-успешните модели и инфлуенсъри у нас. Това е най-близкото нещо до нея, тъй като признава, че влечението й към сцената е от дребна. Участвала е в доста състезания за хубост и гении - и като дете, и като тийнейджърка. Харесва й да се снима, да бъде в центъра на прожекторите. Признава, че най-вече за това и е помогнала точно славата около абитуриентския й бал преди 6 години.

Хубавицата прави едно от най-луксозните празненства във връзка завършването си.

" Имаше 350 посетители, червен килим и три рокли, това шокира хората, имаше доста отрицателни мнения и рецензии, само че аз съумях да се възползвам от тази сензация и да ги трансформира в нещо позитивно за мен ", споделя Габриела.

След това идват и предложенията от доста разнообразни марки да стане тяхно лице. Разбира се, помни и негативите и неприятната страст, опитите да я показват в неприятна светлина, само че има вяра, че тя с дейностите си е посочила, че оттатък това е работлив и стойностен човек. И като инфлуенсър гледа да изпипва всяка една фотография до най-малкия подробност. Не търси провокативни фрагменти, само че счита, че най-вярното, с цел да спечелиш почитатели, е да бъдеш същински.

Кауза

Каузата на Габриела е да оказва помощ на животните. Обича ги и членува във всяка една група за отбрана на животните. Грижи се за малко йорки и споделя, че в случай че някой ден има опция да осинови бездомно куче, би го направила. А до тогава се притичва на помощ на всяко едно животно в потребност.

Обиколила е над 80 страни

Макар и единствено на 26, хубавицата е обиколила над 80 страни. Обяснява, че броя главно се дължи на круизите, с които се посещавали най-вече страни. Не употребява скъпи организации, а прави сама маршрутите си. Харесва да си основава разнообразни рискови прекарвания. Последно е плувала с акули на Малдивите. Но изяснява, че не става дума за тези туристически места, а акули до необитаем остров. Привлекли ги, като изсипали кофа с кръв във водата. Плувала с тях 20 минути и постоянно ще го помни.

Ходи със международен първенец по карате

От две години Габриела Якоб върви със международния първенец по карате Силвестър Гьолски. Двамата си подхождат във всичко и доста постоянно пътуват дружно. Красавицата споделя, че той има състезателен клуб и образова деца.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР