Г-н председател, заявихте тази сутрин, че днес ще изпълнявате правилника.

...
Г-н председател, заявихте тази сутрин, че днес ще изпълнявате правилника.
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Да изпълним Конституцията, да отстраним клетвопрестъпника и лъжеца от властта!

Г-н ръководител, заявихте тази заран, че през днешния ден ще изпълнявате правилника. Но уви не ви се отдава! С тези думи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ се обърна към управлявания съвещанието на Народно събрание Мирослав Иванов по време на дебатите за вота на съмнение към държавното управление на Кирил Петков.

Обръщам се към Вас, господин ръководител, когато клетвопрестъпникът и извършител на Конституцията тръгне да сипе лъже, най-малкото, което би трябвало да сторите, е да му извършите забележка, сподели Карадайъ, визирайки премиера Кирил Петков.

На този измамник и клетвопристъпник, въпреки всичко би трябвало да му напомним, че тематиката „ Магнитски “ е тематика, настояща, забавна, любопитна и е добре да се запознае с нея, освен да лъже. По тематиката „ Магниткси “ господин Пеевски си води делата в Америка. Тя е демократична страна има свое законодателство, там вървят избрани процедури, продължи Мустафа Карадайъ.

И съобщи: " Трябва да напомним на този измамник, че е подписвал документи, в които споделя, че господин Пеевски няма нищо общо ".

Тогава ли лъже или в този момент? Да му напомним и на дружината, която от една година са министри и са на власт, че техните актове нашият съд, българският съд ги афишира за противозаконни, напомни още водачът на Движение за права и свободи във връзка черните описи на кабинета за глобите по закона " Магнитски ".

Самите те се упрекват за корумпирани, единият споделя, че е подкупен, другия споделя, че е подкупен. Това е тематика не за пленарната зала, а за прокуратурата, безапелационен бе Мустафа Карадайъ.

И съобщи: " Призовавам ви да осъществим Конституцията на България и Правилника на Народното събрание и да ги отстраним от властта. ".

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР