Г-н Джон Холанд-Кей - е главен изпълнителен директор на летище

...
Г-н Джон Холанд-Кей - е главен изпълнителен директор на летище
Коментари Харесай

Директорът на летище Хийтроу Джон Холанд-Кей пред ФАКТИ: Кралицата олицетворяваше най-доброто от онова, което означава да си британец

Г-н Джон Холанд-Кей - е основен изпълнителен шеф на летище Хийтроу.Той е също по този начин и шеф в Thames Tideway. Преди да стане основен изпълнителен шеф на едно от най-важните основни летища в Обединеното Кралство през юли 2014 година,той е бил шеф по развиването, виновен за доставките на Терминал 2.



По време на неговата работа в качеството си на основен изпълнителен шеф на летище " Хийтроу ", институцията поредно усъвършенства равнищата на обслужване на пасажерите, като в същото време понижава разноските, и в този момент е класирано като едно от най-хубавите летища в света. " Хийтроу " беше разгласен за „ Устойчив бизнес на годината “ на премиите Edie awards и за една от най-хубавите компании за работа от " Sunday Times ". Г-н Джон Холанд-Кей е ръководител на екипа за водачество в заетостта и уменията в общността, член на Съвета за резистентен бизнес на DEFRA (DEFRA’s Council for Sustainable Business), член на Съвета за устойчиви пазари HRH the Prince of Wales’ Sustainable Markets Council, също по този начин е и непослушен шеф в Thames Tideway (Non-Executive Director at Thames Tideway). Преди да стане основен изпълнителен шеф през юли 2014 година, той е бил шеф по развиването, виновен за доставката на Терминал 2 на стойност £2,5 милиарда в границите на бюджета. Преди да се причисли към " Хийтроу ", Джон е работил в жилищното строителство с Тейлър Уимпи, в пивоварството и търговията на дребно с Bass plc и като стратегически съветник с LEK. Живял е и работил във Англия, Съединени американски щати, Австралия и Филипините. Джон е женен с две дъщери.

- Г-н Холанд-Кей, по какъв начин бихте описали Англия през днешния ден накратко, след гибелта на кралица Елизабет II?

- Траурно, само че с признателност за службата на Нейно Величество.

Има чувство за общо доближаване, за споделена загуба, както и възприятие на горделивост. Кралицата въплъщаваше най-хубавото от това, което значи да си британец, и беше обичана в целия свят.

- Какво беше кралица Елизабет за английския народ?

- Тя беше непоклатимост. Без значение какво се случваше в близост, Нейно Величество бе постоянно там, предлагайки поредност и дълготрайност.

Тя е единственият монарх, който по-голямата част от британците в миналото са познавали, и нейната кончина оставя голяма дупка.

- Вие персонално по какъв начин усещате тази загуба?

- Много се възхищавах на Кралицата. Тя беше модел за подражателство, за дълг към отечеството, с честност и работа на родината.

Имах шанса да се срещна с нея, и вечно ще запазя този безценен спомен.

- Англичаните чакат ли нещо да се промени в английската политика с нов министър председател и нов монарх? Как хората одобряват новия крал Чарлз III?

- Не мисля, че чакаме нещата да са толкоз разнообразни.

Новият министър-председател беше в обкръжението при предходния и макар, че ще има разлики в целите и метода по някои въпроси, не чакаме огромно политическо разтърсване.

А що се отнася до крал Чарлз, той беше доста забележим принц на Уелс и макар, че ролята му в този момент е доста друга, мисля, че английската общност счита, че го познава добре и е уверена, че той ще продължи наследството на службата и дълга на майка си.

- Какво бъдеще се обрисува пред Англия?

- Едно бъдеще с капацитет, само че и провокации.

Потенциалът е голям и в случай че новият министър-председател и новият крал могат да оказват помощ на страната да тръгне в вярната посока, бъдещето за Англия ще бъде вълнуващо.

Интервю на Оля Ал-Ахмед

Лондон






Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР