Г-н Борисов явно ме слуша внимателно и направи ходовете, които

...
Г-н Борисов явно ме слуша внимателно и направи ходовете, които
Коментари Харесай

Сочен от Борисов за никога не познал избори социолог: Борисов ме послуша и избегна разгромна загуба

Г-н Борисов очевидно ме слуша деликатно и направи ходовете, които трябваше да направи, с цел да избегне очертаващата се разгромна загуба. Това съобщи социологът Кольо Колев, чиято организация " Медиана " постоянно дава преди избори оптимистична картина за Българска социалистическа партия.
Колев реагира на вчерашни думи на премиера Бойко Борисов, който попита задочно дали в миналото е познал и едни избори или пък е дал точна прогноза за времето. Прогноза за времето не съм давал в никакъв случай, посочи Колев пред Нова телевизия.
Не бих разрешавал издание на прогнози преди 17:00 часа в изборния ден, тъй като всеки експерт ще ви каже, че числата до тогава играят доста. Но след 17:00 часа към този момент даже няма софтуерно време за каквато и да е партийна реакция, разяснява Колев прословутата възбрана в изборния ден да се разгласяват екзит полове по какъв начин вървят нещата преди 20:00 часа.
Колев предвижда и, че отсега нататък Цветан Цветанов ще продължава да бъде крит, както се случи във финалната фаза на акцията за евроизборите. Той беше безапелационен и за друго - всички са изгубили, както гласове, по този начин и благоприятни условия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР