Г-жа Дойл критикува решението в изявление, потвърждаващо нейното уволнение, и

...
Г-жа Дойл критикува решението в изявление, потвърждаващо нейното уволнение, и
Коментари Харесай

Главният изпълнителен директор на S4C беше уволнен след разследване на твърдения за „токсична култура“ в обществената телевизия на уелски език

Г-жа Дойл подлага на критика решението в изказване, потвърждаващо нейното уволняване, и упрекна органа в „ невиждана липса на ръководство за обществен орган ".

Разследването, извършено от адвокатската адвокатска фирма Capital Law, стартира през май след изказвания, отправени от синдиката BECTU за " тормоз и токсична просвета " в телевизионния оператор.

Органът S4C съобщи, че мненията на 96 сегашни или някогашни чиновници или чиновници на сътрудниците му са били събрани по време на следствието.

Той сподели, че от получените доказателства е „ ясно “, че би трябвало да се подхващат дейности за „ сигурна смяна “ в границите на излъчващия оператор.

„ Органът S4C се ангажира да подсигурява, че S4C е място, където нашите чиновници са щастливи и в сигурност – място, където се усещат способни да се показват по най-хубавия метод и да процъфтяват ", се споделя в изказване на обществения орган.

" Ние осъзнаваме, че би трябвало да възстановим увереността и доверието в организацията - освен измежду нашия личност...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР