Футболното първенство се подновява с два мача от 14-ия кръг

...
Футболното първенство се подновява с два мача от 14-ия кръг
Коментари Харесай

Локо Пд ще се опита да се върне към победите срещу Берое на Лаута

Футболното състезание се възобновява с два мача от 14-ия кръг на Първа лига. От 16:45 е дуелът сред Крумовград и Етър, а в 19,15 водачът Локомотив Пд посреща Берое на " Лаута ".


Пловдивчани вляоха в серия от слаби резултати преди паузата за националите. " Черно-белите " останаха без победа в последните три кръга в турнирни мача, записвайки две равенства и една загуба. Трябва да се има поради, че тези мачове бяха против доста сложни противници – Лудогорец, ЦСКА София и Черно море.

Миналия уикенд играчите на Александър Томаш едвам се измъкнаха против втородивизионния Добруджа за Купата на България. В последна сметка Локо Пловдив се класира след продължения.

В същото време свободното рухване на Берое продължава. Като даже треньорската промяна не оказа стремежи резултат. Така все още заралии са в поредност от 7 мача без победа в Първа лига, като 6 от тях бяха загуби.

За този интервал тимът от Стара Загора вкара единствено един единствен гол. Но с помощта на мощния старт на акцията, Берое към момента се задържа надалеч от рисковата зона. Засега хората на Хосе Ачиари са на 10-та позиция в класирането с актив от 14 точки.

Етър към този момент изцяло оправдава упованията, че ще бъде в битката за оцеляване, като поредицата от провали докара и до треньорска промяна. На ход в този момент е Светослав Петров, който ще се опита да възроди състава надалеч от вкъщи против Крумовград, който в последно време не е по този начин безапелационен, както беше при започване на сезона и разумно резултатите не са по този начин солидни. Все отново, тази аудиенция в Пловдив остава сложна за търновчани, които не помниха по какъв начин наподобяват точките, камо ли успеха. Дебютът на Петров приключи с тежко проваляне с 2:5, което. Ще е забавно да се види какъв ще е образът на гостите след паузата за националните тимове.

Пълната стратегия на мачовете от 14-ия кръг на Първа лига:

Петък

16:45 ч, Крумовград - Етър

19:15 ч, Локомотив Пловдив - Берое

Събота

14:00 ч, Ботев Враца - Ботев Пловдив

16:30 ч, Локомотив София - ФК ЦСКА 1948

19:00 ч, Пирин Благоевград - ЦСКА

Неделя

14:00 ч, Хебър - Славия

16:30 ч, Левски - Черно море

19:00 ч, Арда - Лудогорец. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР