Футболният Левски ще се сдобие с информационен канал в мобилната

...
Футболният Левски ще се сдобие с информационен канал в мобилната
Коментари Харесай

Ръководството на Левски подкрепи инициатива на феновете

Футболният Левски ще се снабди с информативен канал в мобилната платформа " Вайбър ". Това разкри през днешния ден изпълнителният шеф на клуба Красимир Иванов.

" Създаваме информативен канал във " Вайбър ". Това ще бъде нещо, което до момента не е правено от български клуб. Реално ще може да се комуникира директо с всички последователи. Стартираме с конкурс за направа на стикери - от през днешния ден до 8 декември всеки дизайнер може да се включи със свое предложение. Каналът започва началото на пролетния полусезон ", оповестиха последователите на Левски.

 Добромир Жечев: Левски не се задоволява с третото място
Добромир Жечев: На Роси не му остава доста време

" Много мъчно може да се приказва за купа "

" На прага сме да стартираме партньорство с " Вайбър ", като част това ще има доста събития и действия. Радостно е, че самодейността идва от почитателите, а и ние взехме решение като клуб да се включим интензивно ", разгласи Красимир Иванов.

" С тази самодейност Левски се подрежда до Барселона. Има няколко клуба още, които също вършат това. Ще има доста начинания, ще има предметни награди, само че това ще се случи на по-късен стадий ", сподели Александър Чакъров от Тръст " Синя България ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР