Футболният ас Димитър Бербатов стана съсед на Лили Иванова. Той

...
Футболният ас Димитър Бербатов стана съсед на Лили Иванова. Той
Коментари Харесай

Бербатов стана комшия на Лили Иванова

Футболният ас Димитър Бербатов стана комшия на Лили Иванова. Той си е купил парцел в същия блок, където живее и певицата, на тиха уличка покрай мол „ Сердика ” в София. С две нови жилища, оценени на близо 1 милион лв., се е обзавел Бербо. Жилищата са с повърхност от 107 кв. м, а към тях вървят и просторни гаражи, написа " България през днешния ден ".

Заради влиятелното си местонахождение цената на жилищата в региона не пада под 2500 евро на кв. метър. Затова и съществени купувачи са известни хора и предприемачи, а за Бербо не е никакъв проблем да се бръкне със сериозната сума.

Бербатов е платил за парцелите едвам 97 701 лева Подобна цена съгласно брокерите и най-малко 10 пъти под пазарната и евентуално договорката е осъществена на база данъчна оценка. Така купувачът си икономисва солидни суми, дължими като налози на страната, а също и материални такси.

Съседката на Бербатов – Лили Иванова, си купи жилище от съвсем 200 квадрата в първокласната кооперация, написа „ България през днешния ден ”. Зевзеци се майтапят, че двамата умерено могат да си вървят на кафе и торта по чехли и домакински халат, откакто живеят един до различен. В реалност обаче Бербатов избира да живее в резиденцията си в кв. „ Бояна ”, където си построи къща. Според осведомени футболистът купил жилищата като инвестиция за дъщерите си. Далечните му проекти са един ден в тях да се нанесат наследничките му Деа и Елиа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР