Футболният агент Николай Жейнов изрази категорично мнение, че инициативата за

...
Футболният агент Николай Жейнов изрази категорично мнение, че инициативата за
Коментари Харесай

Агентът Жейнов: Инициативата за заплатите трябва да идва от играчите, може да се стигне до съд

Футболният сътрудник Николай Жейнов изрази изрично мнение, че самодейността за намаляването на заплатите на футболистите би трябвало да идва от играчите, а не от клубовете. Той сподели още, че такова нещо не е процедура в чужбина.
" Едностранно, от страна на Левски, не може да идва решението за заплатите. В Европа няма такава процедура! Имам визия по какъв начин работят футболните клубове във Франция, Испания, Португалия - няма такава процедура там. Инициативата не би трябвало да идва от клубовете.
Наскоро четох какво беше разгласил Павел Колев по отношение на ограниченията в Западна Европа. Той беше цитирал обстоятелствата неопределено. Трябва да внимаваме доста какво изнасяме в общественото пространство.
В момента би трябвало да се преработят доста закони. Ако един футболист към този момент е подписал с нов клуб, а до момента в който е в остарелия, получи травма, какво става? Не би трябвало да се вършат прибързани решения.
Декларацията на клубовете за преустановяване на шампионата е демонстрация на неприятен усет. Другата половина от елита съгласни ли са с нея? Ще би трябвало да се откри формула, която да удовлетвори желанието на всеки клуб. Защо не се обърне шампионата? Така ще се спести зимната подготовка. През зимата клубовете ни харчат доста пари. Удължаването на шампионата не е толкоз огромна загуба сега.
Надявам се предлагането в Левски да идва от футболистите, а не от клуба. Нека не се връщаме във времето на социализма, когато капитанът определяше всичко от името на останалите. Сумата, която ще се спести, към 400 000 лв.... Нещо има, нещо не разбирам...
Всеки клуб би трябвало да взема решение самичък, само че самодейността би трябвало да идва от футболистите. Иначе ще се вкарат в правосъдни разногласия. ФИФА може би ще направи трансферния интервал от юли до края на декември. Това е слух измежду мениджърите ", сподели Николай Жейнов пред Sportal.bg.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР