Футболните звезди отпразнуваха настъпването на 2022 г. в социалните мрежи

...
Футболните звезди отпразнуваха настъпването на 2022 г. в социалните мрежи
Коментари Харесай

"Внимавай, защото идвам за теб": Как футболистите приветстваха 2022-а

Футболните звезди отпразнуваха настъпването на 2022 година в обществените мрежи по собствен си метод. Някои направиха равносметка за миналите 12 месеца със фотоси на фамилиите си, а други демонстрираха, че нямат самообладание да завладяват с гръм и тропот новата година.

Кристиано Роналдо се отличи с дълга обява, в която акцентира на достиженията си, само че и на нещата, от които не е удовлетворен, като представянето на " Манчестър Юнайтед ".
View this post on Instagram

" През 2021 надалеч не беше елементарно, макар обстоятелството, че означих 47 гола във всички шампионати и шампионати.

Играх за два разнообразни клуба под управлението на петима разнообразни треньори. С националния тим на Португалия играх на финалите на европейското състезание, както и в квалификациите за международното състезание, които ще продължат през 2022-а.

Горд съм, че с " Ювентус " завоювах Купата на Италия и Суперкупата на страната, а станах и голмайстор на Серия " А ". С националния тим също бях №1 при реализаторите на европейското състезание. И несъмнено, завръщането на " Олд Трафорд " постоянно ще бъде един от най-емблематичните моменти в кариерата ми.

Но не съм удовлетворен от резултатите на " Манчестър Юнайтед ". Не единствено аз, сигурен съм в това. Знаем, че би трябвало да работим по-усилено, да играем по-добре и да демонстрираме повече, в сравнение с го вършим сега.

Нека новогодишната нощ бъде повратната точка на сезона! Нека бъдем по-силни духом през 2022 година Нека дадем всичко от себе си и да върнем клуба там, където му е мястото! Присъединете се към нас, ние разчитаме на вас! Честита Нова година, до скоро ".
View this post on Instagram

Лионел Меси е надалеч по-обран в думите: " Мога единствено да благодаря за всичко, което трябваше да пребивавам през тази 2021 година Много хора имаха в действителност неприятни преживявания поради скапания вирус, който не свършва. Дано 2022 донесе доста здраве, което поисквам на всички. Прегръщайте!!!

Роберт Левандовски е чествал с другари. Ако съдим по спретнатия тип на всички, то заведението несъмнено е било първокласно.
View this post on Instagram

Нападателят на " Борусия " Дортмунд Арлинг Холанд се закани: " Внимавай 2022, тъй като пристигам за теб! ".
View this post on Instagram

А звездата на ПСЖ Килиан Мбапе разгласява фотография, на която усмихнато е застанал пред собствен афиш със международната купа, извоювана с Франция през 2018-а. В края на годината " петлите " ще пазят трофея си на мондиала в Катар.
View this post on Instagram

Футболистът на " Байерн " Мюнхен Томас Мюлер ни пожела през новата година да бъдем здрави и да имаме повече свободно време за най-близките ни хора.
View this post on Instagram

Неймар, който се възвръща от травма, честити 2022-а със фотография с патерици.
View this post on Instagram
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР