Футболните психоложки, които се прочуха покрай работата си за националния

...
Футболните психоложки, които се прочуха покрай работата си за националния
Коментари Харесай

Екс психоложката на националите пристана на Слави

Футболните психоложки, които се прочуха около работата си за националния тим, минаха на работа при Слави. Лилия Стефанова, която му гостува преди няколко месеца в предаването, към този момент е част от екипа на Дългия, научи HotArena.

Горещата Лилия Стефанова останала сюрпризирана от поканата на Дългия да работи в неговото шоу. Тя му гостува преди време, а по-късно получила покана за своя графа.
Лили даже взе участие в някои от скечовете на екипа. Категорична е, че целият отбор на Слави са като семейство и доста елементарно се работи с тях.

„ Поканата пристигна изненадващо за мен, до момента в който гостувах във „ Вечерното шоу на Слави Трифонов ”. Първоначално си мислех, че е скеч. После обаче разбрах, че поканата е действителна и доста се зарадвах ”, споделя още Лили.

29-годишната терапевтка споделя, че ролята й в предаването ще бъде да разяснява настоящите тематики от дни и да помогне да бъдат прегледани през няколко призми.

„ Хората се плашат, че психологът е за луди, а в този момент ще видят, че напълно не е по този начин ”, разяснява Лили, която работи в тандем с колежката си Кети Вандова. За фотосите с Краси Радков споделя, че едвам се е сдържала да не се разсмее, само че въпреки всичко е съумяла да резервира професионализма си по време на работата, написа „ България през днешния ден ”.

Лили е безапелационна, че Гацо Бацов, който Радков играе, надалеч не е облик на футболистите ни. И съгласно нея, той е сборен облик на всичко неприятно във футбола. „ Той е смешен облик, който събира всички негативи от света на футбола ”, споделя Лили по този мотив.

Тя към този момент има богат опит в работата с футболисти. И през предишния сезон беше поканена да стимулира тима на „ Локомотив ” /Пловдив/.

Идеята е на притежателя Христо Крушарски и се оказва повече от сполучлива. Играчите не крият, че се усещат ужасно след сеансите, а най-голямата изненада бе Купата на България, която подвигнаха в края на сезона.

В следствие психоложките бяха поканени и от Краси Балъков за консултантки на националите, само че избухна страховит скандал към тях. Тодор Неделев твърдо отхвърляше да посещава сеансите им, а Николета Лозанова, която е половинка на Ники Михайлов, обществено ги жигосах, че не се обличат професионално.

Един от членовете на изпълкома в БФС–Венци Стефанов също избухна.

„ Психоложките въобще нямат място в националния ни отбор! Имам възприятието, че повече вземат силата на футболистите, в сравнение с да им я дават ”, к аза той.
Към днешна дата двете дами към този момент не работят с националния тим.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР