Футболни специалисти, работили в германския гранд Байерн (Мюнхен), Шалке 04

...
Футболни специалисти, работили в германския гранд Байерн (Мюнхен), Шалке 04
Коментари Харесай

Треньори от Байерн и Шалке 04 пристигат у нас

Футболни експерти, работили в немския гранд Байерн (Мюнхен), Шалке 04 и Хановер 96, ще дойдат в края на месец март в София, с цел да вземат присъединяване в интернационален семинар, проведен от българския треньор Николай Илиев. Събитието, хазаин на което ще бъде " Царско село ", ще се състои на 26 и 27 март, като с присъединяване си в него приключилите Българската футболна треньорска школа ще могат автоматизирано да възобновят лицензите си от UEFA " C " до " Pro ".

Петър Шрайнер, който е с над 25-годишен опит, е някогашен ментор на старшата възраст, координатор и отговорник за развиването на футболистите в школата на Шалке 04. Под управлението на един от лекторите на семинара в столицата са се готвили имена като Мануел Нойер, Месут Йозил, Юлиан Дракслер, Бенедикт Хьоведес и Лирой Сане. Шрайнер е създател на редица книги на футболна тема и участник в семинари по целия свят.

 Шеф в Интер идва у нас на специфична аудиенция
Шеф в Интер идва у нас на специфична аудиенция

Причината - футболен камп

Матиас Новак се грижи за самостоятелната подготовка на млади състезатели и професионални футболисти, като над осем години дава отговор за изобретателната техническа подготовка в школата на Байерн Мюнхен. Стивън Турек пък е част от академията на Хановер 96, като специализира в разбора и развиването на актуалните механически постройки. Участник в редица интернационалните семинари в Словакия, Белгия, Италия и Дубай. Йенс Ланг пък е един от създателите и основен управител на единствената по рода си подготвителна система за възстановяване на футболната просветеност по време на игра посредством игрови форми - Exerlights.

Всички те ще дойдат в България по покана на Николай Илиев, който е квалифициран експерт от спортния университет в Кьолн, както и собственик на UEFA " А " лиценз от фамозната локална школа. Близо пет години е бил треньор във футболното учебно заведение на Байер (Леверкузен), две години в частен немски футболен пансион (DFI - Deutsches Fußball Internat), както и три години асистент във втория тим на Дуисбург. В момента е асистент в мъжкия състав на Шварц Вайс Есен, като подкрепя за образованието и развиването на футболни треньори в Китай.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР