Футболната легенда Диего Марадона ще бъде подложен на спешна операция

...
Футболната легенда Диего Марадона ще бъде подложен на спешна операция
Коментари Харесай

Марадона ще бъде подложен на мозъчна операция

Футболната легенда Диего Марадона ще бъде подложен на незабавна интервенция на мозъка за унищожаване на хематом. Това заяви аржентинският състезателен тв канал TYC Sports, представен от „ Сега “.

Проблемът е бил открит, откакто Марадона иаше недоволства за усложнения в придвижванията и непрекъсната отмалялост. Близките му отхвърлят той да е имал признаци на ковид или да е прекарал инсулт.

Пред медицинския център в Ла Плата, където е настанен Марадона, се събраха последователи на локалния " Химнасия и Есгрима ", където той е треньор от предходната година.

Личният доктор на Марадона - Леополдо Луке разгласи, че положението на пациента му не е съществено.

" Влизането му в болница ще му помогне, той също искаше да бъде признат. Няма съществени проблеми в положението му, а хоспитализацията не беше незабавна. Влизането му в болница е за три дни, с цел да възвърне водния баланс на тялото. Той желае да води тима си в идващия мач, а аз му споделих, че той ще бъде на скамейката в неделя (б.ред. - семейството против " Велес Сарсфийлд " на 8.XI) ", сподели докторът, който позволи, че Марадона може да има анемия.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР