Футболна съдийка напира да стане Мис България Свят или Мис

...
Футболна съдийка напира да стане Мис България Свят или Мис
Коментари Харесай

Футболна съдийка напира за миска

Футболна съдийка напира да стане Мис България Свят или Мис България Вселена. Довечера следва финалът на състезанията за хубост и топ хубавици мерят сили за короните, дочу HotArena.

Съдийката, която вещо борави в свирката по терените е брюнетката от Пазарджик Джулиана Бутракова. Красавицата обаче не е единствената обвързвана със спорта, която се състезава за тях.

Сред състезателките има още боксьорка, художествена и спортна гимнастички, тенисистка, кикбоксьорка, стречинг състезателка и други, написа „ Телеграф ”.

Гонзо ще бъде посетител на надпреварата, само че не и жури. Той обаче е заречен да докара няколко от настоящите футболисти от пловдивския отбор, с цел да сътвори въодушевление в залата.

Като жури и с ария ще се изявят братята Благовест и Светослав Аргирови, както и Васил Петров. Мерките и качествата на хубавиците ще правят оценка още Луиза Григорова и майка й Ивета.

Художникът Ставри Калинов също даде своята оценка за хубавиците, паралелно с нигериеца Стивън Езе от „ Локо Пловдив ”.

Специално за събитието са направени и превъзходни корони, украсени със злато и диаманти. Всяка от участничките пък получи като премия екскурзия по желание сред Турция, Беларус и Кипър.
Тази година идеята, която уредниците на „ Мис Свят България ” поддържат дружно с участничките е домът за деца сираци на отец Иван в Ихтиман.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР