Футболистите на Швеция отказаха да играят след атентата. При инцидент

...
Футболистите на Швеция отказаха да играят след атентата. При инцидент
Коментари Харесай

Футболистите на Швеция отказаха да играят след атентата

Футболистите на Швеция отхвърлиха да играят след атентата. При случай в Брюксел починаха двама.

След като стана ясно, че двама шведски ентусиасти са били убити в часовете преди мача, футболистите отхвърлиха да излязат на терена. Това стана преди второто полувреме.

До момента се знае, че жертвите са били с фланелки на националния тим на Швеция. За случилото се разбра след началото на дуела.

Първото полувреме на срещата приключи при резултат 1:1. Твърди се, че белгийските национали са съпричастни към решениетo на сътрудниците си. Швeдските почитатели са били посъветвани да не напущат оборудването до второ разпореждане.

До момента не е ясно дали мач ще се доиграе.

Кървав случай

Двама души бяха убити по време на пукотевица в Брюксел нощес, а обвиненият е в неопределеност. Имаше и ранени.

Предполагаемият стрелец в яркооранжево яке е избягал от мястото на случая, откакто е употребявал автоматизирана пушка. Това демонстрира видеоклип, споделен от фламандския вестник Het Laatste Nieuws.

Говорителка на прокуратурата съобщи, че е почнало следствие, само че не изрече догатки по отношение на претекста на стрелеца, съобщи Агенция Франс Прес.

Изстрелите са били създадени към 19:15 ч. наоколо до бул. “Ипр ”, съобщи „ Брасълс Таймс “.

На мястото на случая са пристигнали огромен брой чиновници на службите за незабавна помощ. Все още няма арестувани обвинени.

Двама убити при пукотевица в Брюксел, нападателят е от ИД – закононарушение, снимано на видео

Въз основа на фотоси, направени от локален гражданин, може да се види мъж, облечен в яркооранжево яке и бяла каска. Той държи автоматизирана пушка и се качва на скутер, с цел да избяга от мястото на случая. Съобщава се, че първо е стрелял по някого във входното предверие. сСле това е стрелял по двама души в такси.

Във видеоклип нападателят дава обещание поддръжката си на “Ислямска страна ” и приказва за “убийство на неверниците ” и “отмъщение за мюсюлманите ”.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР