Футболистите на Монтана ще бъдат на лагер преди мача със

...
Футболистите на Монтана ще бъдат на лагер преди мача със
Коментари Харесай

Монтана ще има лагер преди мача със Спортист

Футболистите на Монтана ще бъдат на лагер преди мача със Спортист (Своге). След днешната подготовка играчите и треньорския щаб ще нощуват в хотел в града. Извън групата още веднъж остана голмайсторът на тима от зимните контроли Борислав Дамянов. 24-годишният нападател се възвръща от травма на бедрото, като се чака да е на линия за гостуването на Беласица.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Сред 20-те не попаднаха още вратарят Петър Д. Петров, македонският бранител Марко Стоически и 17-годишният нападател Петър Атанасов, който има мач с юношите старша възраст. И в дуела с „ шоколадите “ монтанци ще бъдат водени от помощниците на разтрогналия с клуба ст. треньор Ферарио Спасов Светлан Кондев и Калин Костадинов. В предходния кръг двамата изведоха Монтана до безапелационна победа с 4:1 като посетители на Витоша.

групата на Монтана за мача със Спортист:

вратари:  Петър Л. Петров, Димитър Илиев;

бранители:  Иван Михов, Димитър Буров, Мартин Сандов, Иван-Йоанис Атанатос, Стилян Николов;

полузащитници и нападатели:  Йордан Йорданов, Владимир Айтов, Стефан Каменов, Идрисс Фудил, Димитър Пройчев, Антон Тунгаров, Мехди Уамри, Андреас Васев, Владислав Цеков, Филип Ежике, Антон Карачанаков, Румен Георгиев, Ивелин Георгиев.

треньор:  Светлан Кондев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР