Футболистите на Левски не са получили заплати и няма да

...
Футболистите на Левски не са получили заплати и няма да
Коментари Харесай

Колев: Нямаме пари за заплати, но е цинично да се иска компенсация от БФС

Футболистите на Левски не са получили заплати и няма да вземат такива в околните дни. Това съобщи изпълнителният шеф на " сините " Павел Колев.
 ПКФ на Левски - Павел Колев, Иван и Андрей @@@
" На този стадий няма по какъв начин да им платим, защото не разполагаме със средства – изясни той. – Футболистите са осведомени с тази обстановка. "

През предходната седмица половината от заплатите са получили чиновниците на клуба, защото техните месечни хонорари са ниски. Платени са и част от неотложните разноски. Шефът на Левски добави, че клубът няма никакво желание да желае обезщетения от БФС и страната за прекъсването на шампионата поради епидемията от ковид.
 ПКФ на Левски - Павел Колев, Иван и Андрей @@@
" Да се желаят обезщетения в тази обстановка е цинично – безапелационен е Колев. – Нямаме безусловно никакво желание да го вършим. Това са безспорни нелепости.

" Левски не е на позицията на ЦСКА. Не знам за какво ни вкарват и нас в тази история. Единствено може да се изиска отсрочване на настоящите заплащания на налозите към Национална агенция за приходите. Но това не важи единствено за Левски, а за бизнеса като цяло. "
 От " Армията " желаеха помощ от БФС Колев отхвърли появилите се информации, че клубът желае да анулира предварителния със " сините " през зимата, като контрактът му влиза в действие от лятото.

" Въобще не е обсъждано да бъде преустановен договорът – сподели Колев. – Няма по какъв начин такова нещо да се случи толкоз елементарно. Най-малкото се дължат обезщетения. Ще изчакаме да забележим по какъв начин ще се развият нещата с клуба и тогава ще все взимат каквито и да било решения. “

Източник: bgdnes.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР