Футболистите на Ботев Пловдив са подновили тренировки в сряда след

...
Футболистите на Ботев Пловдив са подновили тренировки в сряда след
Коментари Харесай

Ботев Пд поднови тренировки, Дилан Мертенс се завърна в България

Футболистите на Ботев Пловдив са възобновили тренировки в сряда след къса пауза, оповестиха от клуба на своя уебсайт.

През миналите няколко дни " жълто-черните " са получили отмора от своя ментор Душан Керкеш, само че през вчерашния ден са се завърнали на клубната база - Футболен комплекс " Никола Щерев - Старика ", където са провели занимания както във фитнеса, по този начин и на терен.

Към главната група състезатели се е включил и нидерландеца Дилан Мертенс, който през последната близо половин година лекуваше тежка контузия в родината си.

За последно халфът игра за Ботев Пловдив на 13 май при загубата от Славия в плейофите на миналото състезание, като поради дългото си неявяване Мертенс на процедура изпусна целия интервал отпред на " канарчетата " на Станислав Генчев, а в този момент за пръв път се среща и с новия старши треньор Душан Керкез.

Към заниманията на тима се включиха и двама юноши от групировката на отбора до 17 година - централните бранители Димитър Николов и Мартин Георгиев.

В събота (14 октомври) от 11:00ч. на клубната база Ботев Пловдив ще изиграе контрола против отбора на Марица (Пловдив). Проверката е с вход свободен за почитателите.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР