Футболистите на Байерн Мюнхен призоваха за незабавна реакция във вторник

...
Футболистите на Байерн Мюнхен призоваха за незабавна реакция във вторник
Коментари Харесай

Футболистите на Байерн се готвят за незабавна реакция

Футболистите на Байерн Мюнхен приканиха за незабавна реакция във вторник в Шампионската лига против Манчестър Юнайтед след тежкото проваляне нощес с 1:5 в Бундеслигата от Айнтрахт Франкфурт.

Байерн към този момент е сигурен победител в групата преди пътуването до " Олд Трафорд ", където Юнайтед би трябвало да завоюва, с цел да продължи напред.

Мачът в този момент е значим за Байерн, с цел да се върне във форма преди последните два мача за годината от шампионата против Щутгарт и Волфсбург.

" Искаме да покажем, че това беше просто неточност ", сподели полузащитникът Леон Горецка след първото проваляне за сезона в Бундеслигата.

" Трябва да има реакция. Ще се върнем по-силни, само че нямаме доста време ", добави нападателят Томас Мюлер.

В събота Байерн претърпя едвам четвъртата си загуба в шампионата с четири гола разлика от 2000 година насам.

Старши треньорът Томас Тухел съобщи, че " би трябвало да се вгледаме в себе си ", само че няма желание да подлага на критика съществено тима, който в предишното се възстановяваше добре след неуспехи.

" Имам доверие в моя тим, даже това да е огромен крах за нас. Няма смисъл да се самонаказваме в този момент. Всички сме в една лодка. Имаме потребност от добродетели, които не сме посочили на терена ", сподели Тухел.

Междувременно, първенецът Байерн Мюнхен ще гласоподава в интерес на външен вложител за Германската футболна лига, който да помогне за " оформянето на бъдещето на Бундеслигата ", сподели основният изпълнителен шеф на клуба Ян-Кристиан Дреезен.

36-е клуба от елита и от втора дивизия ще гласоподават по този въпрос на заседание в понеделник в трети опит да привлекат пресен капитал.

За Дреезен привличането на вложител е нужда, с цел да се резервира конкурентоспособността на лигата, до момента в който някои други клубове и даже повече почитатели са изрично срещу този ход.

Той сподели пред ДПА, че в клуба " са стигнали до извода, че работата със стратегически сътрудник е най-хубавият метод Бундеслигата да се развива в бъдеще ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР