Футболистът разкри истината за отношенията със съпругата си Агнес. Бившият

...
Футболистът разкри истината за отношенията със съпругата си Агнес. Бившият
Коментари Харесай

Даниел Златков и жена му с уникален рекорд в леглото след „Вип Брадър“!


Футболистът разкри истината за връзките със брачната половинка си Агнес. Бившият му съквартирант журналистът Антон Стефанов съобщи, че спортистът бил пред бракоразвод с половинката си.

Коментаторът на риалити шоуто разкри още, че синът на Златков го изгонил от у дома, тъй като имал държанка. Затова българският Роналдо помолил журналиста да се обади на жена му и да й изясни, че няма такова нещо.

Оказа се, че историята на Антон Стефанов няма нищо общо с действителността. Съпругата на футболиста още преди седмици опроверга клюката и отбрани мъжа си. Тя съобщи, че интригата е дело на завистливи дами, които желаят да й вземат брачна половинка.

Дори да е имало някакви фамилни дрязги, Даниел Златков се похвали, че връзките с жена му са повече от идеални. И разкри по какъв начин е върнал фамилната естетика след 2- месечното неявяване от вкъщи поради присъединяване си във „ Вип Брадър “.

Футболистът се изфука, че с жена му счупили леглото след излизането му от къщата. Цели 9 часа не могли да се наситят един на различен, поради дългото му неявяване, похвали се той.

По този метод Златков постави завършек на спекулациите за фамилния му живот. Футболистът и жена му Агнес имат две деца – наследник на 7 години и щерка на 2.

В къщата той призна, че му било неприятно от късите тоалети на дамите. Най- към този момент от тези на Джулиана Гани, която едвам си прибираше бомбите и се нуждаеше от няколко души, които да й оказват помощ, с цел да се облече. А след разпасаното ергенско празненство на Даниел Петканов и стриптийза на моминското на Алекс, беше изцяло уверен, че жена му ще го изгони. Но това освен, че не се случи, само че и фамилията им е още по- сплотено.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР