Футболистът на Ювентус Хуан Куадрадо се надява да преподпише договора

...
Футболистът на Ювентус Хуан Куадрадо се надява да преподпише договора
Коментари Харесай

Куадрадо може да напусне Ювентус през лятото

Футболистът на Ювентус Хуан Куадрадо се надява да преподпише контракта си с клуба, само че на този стадий няма предложение от управлението за нов договор. Това може да принуди колумбиеца да напусне Торино през лятото, пишат италианските медии.

34-годишният състезател изигра значима роля при успеха на " бианконерите " в градското дерби над Торино нощес, като изравни за 1:1 в 16-ата минута.

Според журналиста Джанлука Ди Марцио, Куадрадо желае да остане с Ювентус след този сезон и не се е съгласил на предварителни договаряния с различен клубове, макар че има няколко предложения.

" Старата госпожа " към момента не е почнала договаряния по отношение на нов контракт на Куадрадо и клони към това да го остави да напусне през лятото, когато изтича контрактът му с клуба ”, написа той.

Редица клубове демонстрират интерес към футболиста. Ако Куадрадо не успее да се контракти с Ювентус, колумбийският деец ще желае или да остане в Италия, или да се насочи в чужбина към Испания или Съединените щати, пишат още италианските медии.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР