Футболистът на Септември София Александър Дюлгеров свалил гаджето си Михаела

...
Футболистът на Септември София Александър Дюлгеров свалил гаджето си Михаела
Коментари Харесай

Александър Дюлгеров свалил Михаела Маринова с танци, глези я с палачинки за закуска

Футболистът на Септември София Александър Дюлгеров свалил гаджето си Михаела Маринова  с танци, разбра HotArena .

Преди да се захване с футбола, 28-годишният бранител упражнявал национални танци и точно уменията му на дансига привлекли погледа на певицата. Двамата са дружно от към година , а признаха за връзката си през месец юли предходната година. Запознават се посредством общи другари, а любовта им пламва доста естествено и непринудено.

" Той е крепко стъпил на земята, не е единствено мой обичан, само че и най-хубавият ми другар. Притежава всички качества, които съм си представяла, че мъжът до мен би трябвало да има ", разкрива Михаела.

Двамата постоянно си вършат сантиментални изненади, а футболистът постоянно я буди със закуска в леглото и цветя. Въпреки мощната им обич, те към момента не мислят за семейство и деца, защото певицата се е концентрирала върху кариерата си.

Отделно от нея Маринова учи и в Музикалната академия. В свободното си време тя обича да разпуска с кино маратони. В края на предходната година тя зарадва феновете си с парчето Tiempo. 

Новата й ария е и първата такава на непознат език. В парчето изпълнителката пее на британски и испански, само че е безапелационна, че обича българския език и българското. 

Все отново тя не крие, че фантазията й е да покори международната сцена и да пее дружно с Тина Търнър. Ако не можеше да пее, Михаела щеше да е хирург. " Обожавам медицината. От дребна ме вълнува, изключително оперативната работа. Ако не бях певица, сигурно кариерата ми щеше да е напълно друга ", откровена е тя. 

Никога не би жертвала околните си в името на кариерата. А в случай че й предложат присъединяване в риалити формат на този стадий би отказала, само че пък човек в никакъв случай не знае, предават от Телеграф. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР