Футболистът на Манчестър Юнайтед Антони бе изваден от състава на

...
Футболистът на Манчестър Юнайтед Антони бе изваден от състава на
Коментари Харесай

Антони изваден от националния тим на Бразилия заради домашно насилие

Футболистът на " Манчестър Юнайтед " Антони бе изваден от състава на бразилския народен тим за идните международни квалификации заради обвинения в домашно принуждение от страна на някогашната му другарка, инфлуенсърката Габриела Кавалин. 

Футболната федерация на Страната на кафето разгласи това в публично известие. Срещу крилото се води следствие в родината му още отпреди месеци, когато Кавалин направи първите си разкрития за много турболентната им връзка.

Наскоро тя оповести нови - играчът по този начин я блъснал в гърдите, че по-късно трябвало да си прави интервенция за наместване на силикона. Заради скандал и счупена чаша наранила пръст на ръката си, който прокървил, била обиждана, заплашвана, заключвана и унижавана неведнъж и така нататък, и така нататък Диджейката все не намирала сили да напусне Антони. 

" В резултат на обстоятелствата, които бяха разкрити в понеделник, включващи нападателя на " Манчестър Юнайтед " Антони, които също по този начин би трябвало да бъдат разследвани и с цел да бъде защитена хипотетичната жертва, националният отбор на Бразилия и футболната федерация спортистът бе изваден от състава ", се споделя в позицията на локалната централа.

От федерацията оповестиха още, че 23-годишният футболист ще бъде сменен от Габриел Жезус ( " Арсенал " ) за мачовете против Боливия и Перу.

Футболистът отхвърли обвиняванията в профила си в Инстаграм в понеделник. Той удостовери, че връзката му с Габриела е била проблематична, само че съобщи, че в никакъв случай не е употребявал принуждение против нея. Разпитван е от управляващите в родината си, подготвен е да спомага до дъно.
Проблемите на " Манчестър Юнайтед " нямат край
Антони може да се окаже следващ проблем за " Манчестър Юнайтед ", който с него в състава загуби от " Арсенал " с 1:3 в неделя и към този момент има две провали във Висшата лига този сезон.

Заради дело за домашно принуждение клубът реши да прати чартърен в испанския " Хетафе " Мейсън Гринууд. Бившият национал на Англия се размина с присъда, защото приятелката му отдръпна обвиняванията, а двамата още веднъж са дружно и имат дете. " Юнайтед " обмисляше да върне нападателя в състава си, само че поради огромния публичен отзив (все отново той не бе оправдан) се отхвърли и в последна сметка - най-малко към този момент, младокът се озова в Ла Лига.

В неделя пък треньорът Ерик загар Хаг разгласи, че Джейдън Санчо е изваден от състава за гостуването на " Арсенал " поради това, че не се представял на равнище в тренировките. Англичанинът отвърна с яростно изказване в обществените мрежи, в което съобщи, че нямало да разреши по негов адрес да се приказват лъжи. Той написа, че бил " жертвено агне " и че неналичието му от състава се дължала на " други фактори ", за които не желал да приказва.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР