Футболистът на ФК ЦСКА 1948 - Ивайло Чочев бе определен

...
Футболистът на ФК ЦСКА 1948 - Ивайло Чочев бе определен
Коментари Харесай

Чочев признава: Ще бъде трудно за Европа!

Футболистът на ФК ЦСКА 1948 - Ивайло Чочев бе избран за състезател на годината и най-хубав халф в анкетата измежду почитателите на тима.

" Изключително горделив и благополучен съм за тези две награди. Това значи, че съм се показал добре и хората са ме оценили. Феновете дават оценките на футболистите. По-добре е две награди, в сравнение с една. И двете са значими за мен ", сподели Чочев.
 Ненужен: ФК ЦСКА 1948 би шута на оперативния шеф Стойчо Младенов
Ненужен: ФК ЦСКА 1948 би шута на оперативния шеф Стойчо Младенов

Скоро ще бъде оповестено публично

" Изпратих добра година. Да се надяваме, че 2024 ще е доста добра, тъй като през предходната година изтървах евротурнирите. Сега се надявам годината да е същата, само че да играе в Европа ", добави още футболистът на " алените ".

" Всички моменти с моето семейство са най-щастливи през годината. Чисто футболно, всеки един мач, в който играя ми е обичан. Чувствам се благополучен и задоволен от това, което върша. Всеки гол е специфичен за мен, тъй като позицията, на която играе, не се изисква да въвеждам. Всеки гол ме прави благополучен и горделив това, което съм постигнал ", добави Чочев.

" Аз съм споделил, че в съблекалнята имам момчета, които могат да бъдат капитани. Лентата е чест и отговорност и се надявам, че ще съумея да извинявам техните упования и да се представям добре. През новата година желая да бъда здрав. Другото с доста работа и тренировки се надявам да повторя, а за какво не и по-добра година от предходната ", съобщи халфът.

" Напуснаха ни доста положителни футболисти и по този начин може би най-нормалното нещо е да не сме на равнището от преди. Надявам се с доста работа и с играчите в съблекалнята да се показват добре и да не се усети неналичието на тези положителни футболисти, които напуснаха ", съобщи още Чочев.

" Ще бъде мъчно за Европа. Има доста тимове, които желаят да играят там. Трябва да се подготвим добре, с цел да може да поддържаме движение през целия полусезон, с което да затрудним другите. Надявам се в края на сезона да сме още веднъж в евротурнирите ", сподели Чочев.
 ФК ЦСКА 1948 се раздели и с Даниел Наумов
ФК ЦСКА 1948 се раздели и с Даниел Наумов

Вратарят ще играе в Полша
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР