Футболистът на Челси Еден Азар заяви, че не обиа да

...
Футболистът на Челси Еден Азар заяви, че не обиа да
Коментари Харесай

Азар: Не обичам да се връщам в защита, но Конте ме принуждава

Футболистът на Челси Еден Азар съобщи, че не обиа да се връща в отбрана, само че Антонио Конте го принуждава.

"Няма потребност да се смеете. Можете да го запишете. Не казвайте на Конте, само че можете да напишете, че това е безсмислено. Ако защитавате прекалено много, се изморяваш ", показа Азар.

"Ако съм изкарал целия мач защитавайки, забравете да съм потребен след 60-ата минута, а аз съм в доста добра форма. Има хора, които са на терена, с цел да пазят и такива, които нападат ", добави белгийският футболист.

Еден Азар приема офертата на Челси за нов контракт

"Но всичко се взема решение от мениджъра. Ако той желае да се връщам в отбрана, аз го върша, в противоположен случай ще заставам на пейката. И аз пазя. не ми харесва, само че би трябвало да го върша поради Антонио ", продължи 26-годишният футболист.

„ Класата или я имаш, или не. Не знам дали аз я имам. За мен най-класният футболист бе Зидан. Ако би трябвало да избера състезател сега, то това без никакво подозрение е Иниеста. Ако някой ви каже, че не харесва Иниеста, просто му махнете с ръка. Той има всичко. Много е красиво да гледаш Иниеста по какъв начин играе футбол “, сподели още Еден Азар.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР