Футболистът на Барселона Луис Суарес ще претърпи операция на коляното

...
Футболистът на Барселона Луис Суарес ще претърпи операция на коляното
Коментари Харесай

В Испания: Суарес ляга под ножа през ноември

Футболистът на Барселона Луис Суарес ще претърпи интервенция на коляното през ноември, оповестяват испанските медии. Sport твърди, че към този момент е реализирана сделка сред уругваеца и управлението за датата на хирургическата намеса.

Уругвайският футболист играе със синовиална киста на дясното коляно от прочут интервал от време и интервенцията очевидно не търпи повече отсрочване. Датата е подбрана по този начин, че Суарес да пропусне допустимо минимум мачове за Барселона.

Шок в Барселона, Суарес може да се оперира

Също по този начин при започване на ноември е и следващата пауза за националните тимове, а присъединяване на Уругвай в Мондиал 2018 към този момент е подсигурено и футболистът няма да е необходим на тима от тук насетне.

Ако всичко премине по проект, се чака възобновяване на Суарес да трае към 3/4 седмици, а по-късно той ще се завърне назад на терена.

Луис Суарес получи травма в мача за Суперкупата на Испания против Реал Мадрид, поради което пропусна първите два кръга от Ла Лига против Бетис и Алавес, защото имаше разпъване на задната капсула на дясното коляно
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР