Футболистът Курт Зума се призна за виновен в съда за

...
Футболистът Курт Зума се призна за виновен в съда за
Коментари Харесай

Глобиха млад милионер с 500 000 лири, че нашляпа котката си

Футболистът Курт Зума се призна за отговорен в съда за „ застрашаване здравето и живота на предпазен от закона домакински любим “, предава Корнер.

Бранителят на Уест Хем от Висшата лига и френски национал е в окото на стихия поради ритници и удари, които нанесе на бенгалската си котка през февруари. Във видео, което явно трябваше да е занимателно, брат му Йоан снима по какъв начин Курт подмяташе котето из кухнята си с волета и изричаше „ Ще я убия, заклевам се! “.

27-годишният Зума бе санкциониран с 250 000 английски лири от клуба си Уест Хем и от Висшата лига, а в добавка загуби част от рекламен контракт с концерна „ Адидас “. След решението на съда през днешния ден се чака санкцията да е най-малко още 100 000 лири, с което общите загуби на играча ще минат половин милион лири.

Зума призна пред съда Thames Magistrates’ Court, че не е решил добре какво прави, че е заплашил здравето на котката и се разкайва.

Той пледира „ отговорен “, както и брат му Йоан. Смекчаващи виновността условия са, съгласно съда, че цялата сума, която двамата ще платят за санкции и по присъдата, ще отиде за организации, което се занимават със отбрана и грижи за бездомни животни.

Цялата преживелица първоначално изглеждаше занимателна, откакто почитатели на противникови тимове мяукаха иронично към Зума, когато се изправяха против Уест Хем. Имаше и транспаранти с котки, както и викания от истинските британски почитатели, които в допълнение даваха саркастична нотка.

Когато бе ритнат в един мач с Уотфорд и лежеше на терена контузен бранителят, от трибуните ехтеше: „ Ето по този начин се усеща котката ти “.

Но историята отиде на съд и си стана много сериозна. В залата през днешния ден от обвиняването се чу, че видеото имало над 1 милион гледания и е стресирало аудиторията, което е част от виновността на Зума и брат му.

Годишната заплата на футболиста в Уест Хем е 6 250 000 лири.

Още от Любопитно

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР