Футболистът Жерар Пике не може да се наслади пълноценно на

...
Футболистът Жерар Пике не може да се наслади пълноценно на
Коментари Харесай

Жерар Пике и новата му приятелка бяха изгонени от ресторант от фен на Шакира

Футболистът Жерар Пике не може да се наслаждения пълноценно на новата си връзка, тъй като предишното го преследва на всички места. В случая предишното е неговата някогашна - Шакира. Поп дивата нееднократно през последните месеци се само че последните премеждия, през които мина новосформираната двойка на футболиста и 23-годишния модел бяха породени не от самата Шакира, а от неин ревнив почитател. 

Пике и Клара наподобява са изживели публично оскърбление, откакто са били изхвърлени от японски ресторант от Барселона от самия притежател на заведението, който се оказал огромен почитател на Шакира. 

Във видео, публикувано в обществените мрежи, се вижда по какъв начин Пике и 23-годишната ПР студентка напущат ресторанта, до момента в който хората извън ги снимат. Клара има очевидно тъжно изражение.

Dueño corre a Pique y Clara Chia de restaurante por ser fan de Shakira

Hace unas horas comenzó a circular un video en donde se ve a y molestos subiéndose a la camioneta del ex futbolista.
— ¿Qué Pasa? (@quepasa_oficial)
„ Клара Чиа и Пике излязоха да хапнат в ресторант, а притежателят е почитател на Шакира и персонално отиде при Клара Чиа Марти “, гласи текстът на видеото.

Според списание Marca, притежателят на заведението бил запален почитател на изпълнителката на шлагера " Waka Waka " и помолил Жерар и Клара да изоставен ресторанта, откакто им отказал да ги обслужат. Изданието твърди, че Клара е била доста смутена, до момента в който е излизала от заведението.

Това е пореден смущаващ случай за двойката на Пике и Клара след новата песен на Шакира, която бързо се трансформира в шлагер. В последната си ария " Bzrp Music Sessions 53 " Шакира се подиграва и упреква Жерар за новата му връзка с думите: „ Ти замени Ферари за Туинго. Размени Ролекс за Касио. "

В друга явно брутална нападка срещу тях,  с песента " I might kill my ex "  на рап изпълнителката SZA, в която се пее:  „ Мога да убия някогашния си, не е най-хубавата концепция. Новата му другарка е идната, по какъв начин стигнах до тук? “ .

Аферата сред Жерар Пике и Клара Чиа Марти, която   работи в продуцентската компания на футболиста, постави завършек на 11-годишната му връзка с Шакира, от която има двама сина. В началото на годината беше разкрито, че Клара е била снимана в фамилния дом на някогашната двойка преди раздялата им и че Шакира схванала за иневярата от един...
 Любовта сред Шакира и Пике през годините  Любовта сред Шакира и Пике през годините  Любовта сред Шакира и Пике през годините  Любовта сред Шакира и Пике през годините
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР