Футболистът Даниел Златков, който се подвизава в любовното гнездо на

...
Футболистът Даниел Златков, който се подвизава в любовното гнездо на
Коментари Харесай

Шок за българския Роналдо! Седемгодишният му син го посети във "ВИП Брадър", помоли го да не се прибира вкъщи и му каза още...

Футболистът Даниел Златков, който се подвизава в любовното гнездо на „ ВИП Брадър “, е пред бракоразвод със брачната половинка си Агнес. Това стана ясно от роман на светското перо Антон Стефанов пред Нова телевизия.

По думи на журналиста, 7-годишният наследник на спортиста, прочут още като българския Роналдо, го помолил да не се прибира у дома. Тъй като всяка събота децата на съквартирантите имат достъп до Къщата в Нови хан, дребния Марио отишъл и декларирал на татко си: „ Ние с майка знаем какво си правил преди „ ВИП Брадър “.

Златков побързал да изясни на Стефанов, че става въпрос за неразбирателство. Преди да влезе в риалити формата, Даниел е засечен от другарка на брачната половинка си в компанията на две девойки. Той твърди обаче, че това са негова братовчедка и нейна другарка и помолил журналиста да изясни това, когато излезе.

Факт е обаче, че след ергенското празненство на Дани Петканов, някои от съквартирантите порицаха фриволното държание на футболиста с поканените стриптизьорки. Златков и Агнес си споделиха заветното „ да “ през 2013 година Освен сина си Марио, фамилията възпитава и 2-годишна дъщеричка - Адриана.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР