Футболист номер 1 за 2014 г. Владислав Стоянов е на

...
Футболист номер 1 за 2014 г. Владислав Стоянов е на
Коментари Харесай

ИЗНЕНАДА: Бившият вратар Владислав Стоянов се завръща на терена

Футболист номер 1 за 2014 година Владислав Стоянов е на път да възроди кариерата си. Днес той е почнал тренировки с и ще играе в контрола с Янтра.

През предишното лято 34-годишният перничанин съобщи, че за момента стопира с футбола, само че си остави малка врата, че в случай че успее да влезе във форма, през зимата ще опита да възроди кариерата си. И ето, че това става факт.

След края на предишния сезон, когато договорът му с Лудогорец изтече, той стана скаут в школата на първенците. Сега Владо си е пуснал неплатен отпуск, до момента в който кара проби в Берое.

Ако Петър Хубчев му даде зелена светлина за контракт, някогашният национал може да остане и на работа в Разград, и да пази в Стара Загора, тъй като договорите за професионален футболист и за скаут, са разнообразни, написа в. " Мач Телеграф ".
свързани новини8772на 06.02.2020
Стражът се контузи тежко по време на лагер на националния тим през 2017 година, след което дълго се възстановяваше. На няколко пъти той се подложи на интервенции в Барселона, защото имаше затруднения. В последна сметка се върна на терена за Лудогорец, само че единствено след няколко месеца спря с футбола, само че какво виждаме - единствено краткотрайно.

Иначе заралии са в търсене на нов вратар, защото разполагат единствено с Генадий Ганев и Иван Гошев на поста.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР