Футболен клуб Дунав инициира партньорство с ФК Левски-2000“ (Русе) с

...
Футболен клуб Дунав инициира партньорство с ФК Левски-2000“ (Русе) с
Коментари Харесай

Дунав ще си партнира с ФК Левски-2000

Футболен клуб Дунав инициира партньорство с ФК " Левски-2000 “ (Русе) с ръководител на Управителния съвет на сдружението господин Цоню Кюранов. Целта на взаимната работа на двата клуба, ще е по-всеобхватно развиване на детско-юношеския футбол в Русе. С най-малките русенчета, които занапред потеглят по стъпките на огромния футбол, ще работят по взаимна методика треньори с опит.

Талантливите деца от школата на ФК " Левски “ ще имат опцията да преминат в школата на ФК " Дунав “, където ще бъдат обучавани от лицензирани експерти.

Първата крачка на новото партньорство към този момент е направена. Тя включва треньори от ФК " Левски 2000 “ да работят с дребните " дракончета “ в СУ " Васил Левски “. Това стана допустимо, посредством и на съдействието на шефа на учебното заведение господин Галин Ганчев. По този метод стотици деца ще могат да упражняват обичания си спорт в най-голямото русенско учебно заведение.       

Всички деца, които обичат футбола, са добре пристигнали в детска футболна школа " Драконче “, а повече за заниманията техните родители могат да научат от Емил Иванов, на тел. 0898 457 007.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР